Aalborg Open Water 2014

Information og tilmelding

Søndag
17. august 2014
Aalborg Open water er et nyt opstartet svømmeevent som afvikles i Aalborg Kridtgrav. Der frarådes at svømme i graven normalt, men det er lykkedes at få dispensation. Det kræver dog at alle benytter sig af våddragt. Du får derfor ikke lov til at hoppe i vandet hvis du ikke har fuld våddragt på.
 
Der kan vælges imellem 1, 3 eller 5 km svømning.

Læs mere om stævnet på stævnesiden

Prisen er 200 DKK og 150 DKK for dem som har tilmeldt sig Aalborg Triathlon Halv eller Kvart Jernmand. Rabatkoden ses på købskvitteringen eller tilsendte nyhedsmail.

Sikkerhed

Ruten vil være afmærket med høje bøjer og der vil være følgebåde med livreddere og boards på ruten. Svømmerne bærer i hvert heat ens badehætter i en tydelig farve af hensyn til synlighed/sikkerhed.
Ved siden af svømmestarten er et førstehjælpstelt bemandet med samaritter.

Præmier og grupper 

Der vil være medaljer til alle deltagere der gennemfører konkurrencen, samt præmier til de hurtigste.
Der vil ligeledes være lodtrækningspræmier blandt alle deltagere i arrangementet.
Efter arrangementet vil deltagere, der gennemfører, kunne udskrive et diplom fra sportstiming.dk

Regler

Deltagerne stiller op på egen risiko og eget ansvar. Det er obligatorisk at anvende våddragt.
For at kunne deltage, skal du være fyldt 15 år. Hvis du er yngre, kan du kun stille op på de to korte distancer og du skal kunne dokumentere at du kan svømme mindst 1.500 meter i et svømmebassin. For deltagere under 15 år kræves forældreaccept.
Arrangementet vil blive afholdt efter Dansk Svømmeunions regler for arrangementer i åbent vand.
 
Ved dårlig vandkvalitet, for lav vandtemperatur, for få tilmeldte eller andre uforudsigelige forhindringer, forbeholder arrangørerne sig ret til at flytte arrangementet eller aflyse det. I tilfælde af aflysning som følge af force majeure vil tilmeldingsgebyret ikke blive refunderet.
 
I forbindelse med afvikling af den lange rute skal alle deltagere være i mål kl.13.00. Arrangørerne forbeholder sig ret til at lade følgebåde og livreddere samle deltagere op der ikke sikkerhedsmæssigt forventes at kunne gennemføre distancen eller ikke er nået i mål ved løbets afslutning.

 

 Event information
17. august 2014
Aalborg

Danmark
Tilmelding er lukket
aalborgtriathlon.dk
1 km
3 km
5 km

 Yderligere information


Hoved sponsorer:








Guld sponsorer:




Arrangør:



Har du spørgsmål?