URBAN8 - 2014

Information og tilmelding

Lørdag
9. august 2014
Deloitte 8 Hours Urban Mountainbike Teamrace løber over 8 timer. Der skal køres så mange omgange som muligt på 8 timer. Mountainbike løbet udfordrer motionisten og giver eliten kamp til stregen. Løbet foregår for Teams af 3 riders eller solo rider, henholdsvis på Charlottenlund Travbane og i Charlottenlund Skov. Som det eneste mountainbike løb i Danmark vil du på Travbanen udover at køre på track også komme ud for  krævende militærforhindringer lige fra sandgrav til den våde mudderpøl, og så selvfølgelig Hellshill.
 
Ved at kombinere mountainbike i skoven og Urban (built-up areas) vil vi gerne udfordre rytterne på en ny måde. Rytterne udfordres med forhindringer. Om du tager forhindringens svære men hurtige vej eller den lette men langsomme, er op til dig for at vise om du er mand eller mus.
 
Teamet skal have en strategi, en plan for deres løb (teamwork). Hvem kører i starten? (den hurtige), hvem tager det hårde slid i midten? og hvem spurter i mål? skal vi køre én omgang før skiftet eller to?
 
Vi glæder os til at se jer præstere.
 
Tid og sted: Travbanen i Charlottenlund samt Charlottenlund slotsskov lørdag d. 9. august
 
Starten går kl 9.00 og slutter kl 17.00
 Event information
9. august 2014
Tilmelding er lukket
sofchallenge.dk
8,6 km
Starter 09:00

 Yderligere information


Har du spørgsmål?