6 TIMER I SKOVEN

Information og tilmelding

Søndag
10. august 2014

6 TIMER I SKOVEN - 10. august 2014

Velkommen til et nyt og hyggeligt MTB løb

Vi er glade for at kunne præsentere dig for et nyt dejligt løb i det spirende danske MTB miljø. Vi har hyggen i fokus, men vi har selvfølgelig også sørget for at ruten er både fed og varieret.

6 timer i skoven er, ja, seks timer på MTB i skoven. Enten solo eller på et stafet-hold med tre personer. Ruten er 5 km lang med flere gode bakker. Det er en rute, hvor alle kan være med. Der er et godt flow med en del single track.. Du får helt sikkert 6 gode MTB timer i skoven.

Hyggen er virkelig i fokus. Derfor bliver stævnepladsen intim med gode muligheder for at se rytterne i aktion og med gode muligheder for at slå en pavillion op. Vi sørger for den gode stemning med speak og musik.

Når MTB løbet slutter kl. 16 er det for alvor tid til at spænde hjelmen. Skift cykeltøjet ud med festtøjet. Skift energidrikken ud med fadøl (eller sodavand). Og skift heppe-heppe-go-go-go ud med sangstemmen. Vi inviterer til SMUK fest (Skanderborg Festival) fra kl. 15:00. Adgangen til Smuk Fest er gratis i samarbejde med festivalen.

Vi glæder os helt vildt! Skal du med? Så inviter din familie, MTB-buddies eller kollegaer til 6 TIMER I SKOVEN. Men sig det nok nærmere bliver til en hel dag i Skanderborg med MTB, hygge og festival. 

 Event information
10. august 2014
Tilmelding er lukket
NA

 Arrangør
Rico / MTB

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Rico / MTB:

2924 6585
ricobusk@gmail.com
NA

Har du spørgsmål?