Salomon Nat Trail 2015

Information og tilmelding

Fredag
4. september 2015

SALOMON NAT TRAIL

Et eventyr venter i mørket i Boserup Skov…

En del af Salomon Trail Tour

 

Kringlede kuperede stier, blade der knitrer under fødderne, blinkende stjerner på himmelen, dyr der pusler, duften af skov, smilet der vokser op til begge ører, skulderne der falder ned på plads, vejret trækkes helt ned i maven og benene kører i et fantastisk flow….mørket der skærper alle sanserne….- lyder det ikke som noget af det bedste man kunne bruge en fredag aften på?

 

I den naturskønne og kuperede skov ved Boserup lige udenfor Roskilde inviterer vi til en skøn løbeoplevelse i nattens mørke. Et natløb på 12 eller 24km (1 eller 2 runder) på MTB sporet i pandelampens skær.

Nyd en dejlig sensommeraften i selskab med glade løbere fra nær og fjern på sporet i skoven langs Roskilde Fjord.

 

Løberuten

Ruten er på store dele af MTB sporet, men der er også lidt boulevard ræs og løb på stranden langs vandet, generelt er ruten flad, vi har dog fundet et par knolde, at sende jer forbi.

 

Giv plads!

Trail running er en gentleman sport. Man skal til enhver tid følge den markerede rute, selv om det er muligt at skyde genvej. Vi har fotografer i skoven, og fanger vi en løber, der skyder genvej, betyder det diskvalifikation. Sidst men ikke mindst vis overskud og giv plads for hinanden.

 

Vi er mange løbere i skoven - på ganske små stier. Det betyder, at der nogle steder er trængsel. Sig "giv plads", hvis du gerne vil forbi. Og træk ind til højre, hvis du er ved at blive overhalet. Hjælp os med at gøre det til en god aften, også for dem, der kæmper for en topplacering, og gerne vil forbi. Og bær over med, hvis der er en løber, som skulle ske at komme tæt forbi dig eller give dig et lille puf for at komme forbi.

 

Gratis Testløb

Der kommer mulighed for at teste ruten inden dagen - holde øje med opslag ”Gratis Test-løb” på Facebook siden: https://www.facebook.com/pages/Salomon-Nat-Trail/438775302920625

 

Tidspunkt

Starten går ind i mørket fredag d. 4. september 2015 kl. 20.30.

 

Obligatorisk udstyr:

Pandelampe og godt humør. Der vil være mørkt inde skoven, så tag lys med der kan lyse godt op, så du kan se de andre smile og hvor du skal sætte dine poter på det udfordrende spor. Du kan evt finde en lækker pandelampe her: http://raumove.com/?post_type=product

 

Løbsklasser

- Dame ca. 24 km (2 omgange)

- Herre ca. 24 km (2 omgange)

- Dame Kort ca. 12 km

- Herre Kort ca. 12 km

 

Hvad får du?

- En fantastisk aften sammen med glade mennesker, røde kinder og vind i håret.

- Snacks i mål og i depotet (for dem der løber 24km)

- Et ægte trail-nat-løb på en udfordrende og naturskøn rute

- Mulighed for at vinde nogle af de fine præmier og/eller lodtrækningspræmier fra løbets sponsorer. Samlet er der præmier for minimum 20.000kr

- Mulighed for at test-løbe dine næste Salomon trail-sko

- Goodies fra sponsorer (dem får du ved afhentning af dit startnummer)

- Salomon Trail Tour Buff.

- Gratis vareprøve ved Tiger Balsams stand

 

Pris

Dame 24 km, Herre 24 km: 286 kr.

Dame 12 km, Herre 12 km: 246 kr.

 

Start, mål og stævnepladsen

Stævnepladsen er ved Boserup Naturcenter. Der er ca 600m fra parkeringspladsen til start/mål området – her vil være god musik og masser af glade mennesker.

 

Start og Instruktion

kl. 20.20 vil der være lidt fælles info på stævnepladsen.

 

Starten er en "Braveheart start", dvs. at alle løbere starter bag en lang startlinie i et åbent område i skoven. Et par hundrede meter fremme snævrer ruten sig ind, og fortsætter ud på en grusvej, så du har mulighed for at overhale, inden ruten går ind på de små stier i skoven.

 

Omklædning

Omklædning sker i det fri, så tag løbetøjet på hjemmefra og medbring evt. skiftetøj, en jakke og overtræksbukser til efter løbet.

 

Tidtagning

Med chip der bliver udleveret på dagen.

 

Vejret

Der er altid godt vejr til trailløb!

 

Markering

Trail running skal være en naturoplevelse og derfor har vi ønsket at markere ruten så lidt som muligt, men dog nok til, at du kan finde vej. Ruten er markeret med refleks prikker og pile. Hvis du bare følger MTB sporet rundt, så skal du nok komme i mål.

 

Forplejning

Der vil være lidt snack, frugt og væske ved start/mål, som du kan fornøje ganen med.

 

For de der skal løb 24km, vil der efter 12km være et depot med væske og snacks.

 

Tøjdepot

Det er muligt at deponere en taske med skiftetøj på stævnepladsen – dog på eget ansvar. Det kan anbefales at skrive navn på tasken/posen, med mindre man ikke har noget imod måske at ende med skiftetøjsposen fra cirkusartisterne.

 

Fotograf

Der vil være en fotograf tilstede til løbet, så der skulle være gode chancer for at sig et lækkert billede in action.

 

Toiletter

Her har vi naturen til rådighed, med højt til loftet, panoramaudsigt og toiletter nok til at ingen behøver at stå i kø ;-) Der er også et enkelt toilet inden døre man kan benytte.

 

Førstehjælp

Sporet er mange steder meget ujævnt, så vær opmærksom på hvor du sætter fødderne. Ser du en, der er kommet til skade, så hjælp – det kunne have været dig selv. Tast gerne vores telefonnummer (61716006) ind, så du kan kontakte os hvis du skal hentes ude på sporet.

 

Transport

Adressen er Boserupvej 88-100 (Skolerne i Boserup). Du vil komme til en større parkeringsplads på højre hånd lige inden skolen – her kan parkeres, samt oppe ved skolen. Følg Salomon flagene. Boserupskoven ligger 10 min. udenfor Roskilde, ca. 35 minutters kørsel fra København og 1 time og 40 minutter fra Odense.

Det er også muligt at tage bus 207 mod Boserup – den går direkte til stævnepladsen og kører en gang i timen – der er dog ingen bus der kører retur igen fredag aften/nat… men man kan jo prøve at blaffe.

 

Parkering

Der er en større parkeringsplads 600m fra stævnepladsen, så det kan ikke være lettere.

 

Vi håber I vil tænke på miljøet og fylde bilerne – brug gerne facebooksiden (https://www.facebook.com/pages/Salomon-Nat-Trail/438775302920625 ) til at koordinere samkørsel – det er også meget sjovere at køre sammen med nogle man kan fortælle røverhistorier, om de spøgelser, flagremus og trolde man mødte på turen, på vej hjem i bilen.

 

Afhentning af startnumre

Når du kommer til stævnepladsen, er der hængt en startliste op, hvor du finder dit startnummer. Du henter selv en pose med dit brystnummer og chip til tidtagning. Dernæst tager du selv sikkerhedsnåle til brystnummeret og dine goodies. Der er ikke nogen taske eller pose til goodies, da vi gerne vil undgå unødig emballage og samtidig gerne vil give dig mulighed for kun at tage de goodies, som du gerne vil have.

 

Samlede Trail Tour

Klasserne Dame og Herre 12km indgår i den samlede Salomon Trail Tour 2014.

 

Risiko og ansvar

Deltagelse i Salomon Trail Tour sker på eget ansvar.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til os på laerke@raumove.com

 

Vi ses på sporet :-)

Stefan & Lærke

 

Følg løbet på facebook: https://www.facebook.com/pages/Salomon-Nat-Trail/438775302920625

Salomon Trail Tour: http://www.salomontrailtour.dk/

 Event information
4. september 2015
Tilmelding er lukket
raumove.com/?page_id=7168
Tidtagning ved Outdoor Sport Events. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: laerke@raumove.com
12 km
Starter 20:30
24 km
Starter 20:30

 Yderligere information
Tidtagning med Race|Result chip system ved Outdoor Sport Events