DAFs Arrangørseminar 2014

Information og tilmelding

Søndag
9. november 2014

Alle arrangører af DAF-certificerede løb og løb i MotionDANMARK Kalenderen har to gratis pladser til seminaret, og skal kontakte Maria Severin for tilmelding på +45 43 26 23 20 eller maria@dansk-atletik.dk.

Program

09.45-10.00: Velkomst
10.00-10.15: Tjeklisten til arrangører af motionsløb
10.15-11.00: Motionsløb i Danmark
11.00-11.15: Pause (erfaringsudveksling over en kop kaffe)
11.15-12.45: Hvad har vi lært af VM Halvmaraton 2014?
12.45-13.30: Frokost
13.30-15.00: Brug Facebook og få flere deltagere
15.00-15.15: Pause (erfaringsudveksling over en kop kaffe)
15.15-16.15: Har I styr på sikkerheden?
16.15-16.45: Løbskalenderen og certificering 2015
16.45-17.00: Afrunding og afslutning

Tjeklisten til arrangører af motionsløb
Dansk Atletik Forbund har udarbejdet ’Tjekliste til arrangører af motionsløb’. Tjeklisten er et hjælperedskab til jer, der arrangerer løb. Her finder I oversigt over arbejdsopgaver, udstyr, hjælpere og forslag til markedsføring. Alle får et eksemplar af tjeklisten med hjem.
Maria Severin Konsulent, Dansk Atletik Forbund

Motionsløb i Danmark
Hvad er løbernes favorit distance, hvor mange løb deltager de i om året, hvor langt løber de om ugen og hvor hører de om løb? Dansk Atletik Forbund udgiver i forbindelse med dette års Arrangørseminar rapporten ’Motionsløb i Danmark’. Her kan du høre om resultaterne fra rapporten og få et indblik i udviklingen indenfor motionsløb og et større kendskab til løberne, der deltager.
Jakob Larsen, Direktør, Dansk Atletik Forbund

Hvad har vi lært af VM Halvmaraton 2014?
I 2014 blev VM Halvmaraton i København afholdt med 30.000 tilmeldte løbere. Det var en kæmpe mundfuld og meget lærerigt.  Hør om erfaringerne fra folkene bag løbet.
Lene Kryger Pedersen, Projektleder, Dansk Atletik Forbund
Lars Nissen, Løbsansvarlig, Dansk Atletik Forbund og Sparta
Henriette Leth Nielsen, Marketing, kommunikation og PR manager, Dansk Atletik Forbund

Brug Facebook og få flere deltagere
Lær hvordan I kan bruge Facebook i markedsføringen af jeres løb, herunder hvordan I rekrutterer løbere, strukturerer jeres indhold, håndterer kommentarer og får mest muligt ud af annoncering.
Lykke Borreskov Juulsen, Rådgiver i sociale medier, Borreskov Kommunikation

Har I styr på sikkerheden?
Få mere fokus på sikkerheden og få inspiration til at finde de kritiske punkter til jeres løb. Det er ofte ikke nok bare at have samaritter ved målstregen. I får her praktiske råd til hvordan, at I laver en simpel risikovurdering, så I kan fokusere jeres ressourcer til gavn for løbernes sikkerhed, men også stå stærkere som arrangører, hvis uheldet er ude.