KINGFUEL - Adventure Race i Rold Skov

Information og tilmelding

Lørdag
26. september 2015

KING-FUEL -Taktik, tempo og tudekiks er nogle af ingredienserne i den første udgave af et adventure race i kongerigets største Rold skov.

 

KING-FUEL er vores absolut bedste Race for jer, der gerne vil udfordres og sammentømres, som en enhed gennem mange forskellige fysiske udfordringer, som afprøver jeres fysiske og mentale styrker.


Dagen vil variere mellem fysisk hårde discipliner til aktiviteter med mere alsidige løsningsmuligheder, som kræver mental styrke, snilde og udfordrer samarbejdet. 

Et hold udgør tre personer.

Prisen er 1600,- kr. pr. hold ved tilmelding inden 01.07-2015

Herefter 2000,- kr. pr. hold. Sidste tilmeldigsfrist er 31.08-2015

 

Mere info om muligheder for overnatning i i telt eller på Comwell Sports Hotel fra fredag til lørdag, personligt udstyr og løbsinformationsmøde fredag d. 25.09 om aften følger tættere på løbsstart.

 

 

 

 Event information
26. september 2015
Tilmelding er lukket
www.natureteam.dk

 Yderligere information
Kommentar fra tidligere deltager til et af vores Race: Helt sikkert noget for enhver, der har lyst til at udfordre sig selv og vennerne. Super sat sammen af Natureteam.dk - konkurrencen vi havde var tæt til sidste opgave. Et godt varieret program, hvor alle blev presset - uden wing-man kommer ingen igennem...