Fri for Mobberi Børnestafetten 2015

Information og tilmelding

Lørdag
30. maj 2015

*** UDSOLGT ***

Hyggeligt børneløb mod mobning!

Mary Fonden og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten løber igen i år af stablen i Botanisk Have i Aarhus. Lørdag den 30. maj kl. 14 lyder startskuddet til det hyggelige børneløb, hvor børnene tilbagelægger ruten på en kilometer – de mindste gerne i selskab med deres forældre eller i klapvogn. Alle mellem 0-13 år kan løbe med. Forældre løber med gratis. Kom med til en hyggelig eftermiddag i det fri for hele familien. Billetter koster 125 kr. + gebyr. Alle børn får en løbebluse fra WHEAT, medalje og vand.

Dagens program:

Kl. 12.00              Pladsen åbner. Startnumre kan afhentes.
Kl. 13.45              Onkel Reje går på scenen
Kl. 14.00              Opvarmning ved Anders Bøgelund, der spiller Fri for Mobberi-sange                                                                                                                       Kl. 14.15               Løbet skydes i gang
Kl. 15.15               Kristian fra Ramasjang Mysteriet går på scenen
kl. 16.00              Tak for i dag

Bubber er konferencier.

Der er aktiviteter på pladsen – kom bl.a. og få en Fri for Mobberi-tatovering, en ballon og slå jer ned ved tegnebordene.

Mary Fondens og Red Barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi, der støttes af Ole Kirk’ s fond, er nu ude cirka hver tredje børnehave og hver fjerde skole/SFO. Fri for Mobberi Børnestafetten er en festlig markering af et alvorligt budskab: Det er aldrig i orden at mobbe og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Alle børn kan deltage og man skal ikke stille med et stafethold. For at nogle børn ikke skal stå og vente på en ledig stafet, opfordrer vi til, at man tilmelder sig individuelt og afleverer stafetten videre til det barn, der tilfældigvis står og venter. Tilmelder man sig flere sammen, opfordrer vi til, at man løber ruten sammen – i stedet for at vente på, at en bestemt ven afleverer stafetten.

Mary Fonden og Red Barnet står bag Fri for Mobberi Børnestafetten. DHL, IKEA og WHEAT er sponsorer på dagen. 

 

Dato: Lørdag den 30. maj klokken 14.00

Sted: Botanisk Have

Pris: 125 kr. + deltagergebyr.

Distance: Børnene løber hver 1 km, hvor de løber med en bamse, som de skal give videre til næste løber

Hvem kan deltage: Alle børn i alderen 0 - 13 år

Medaljer og T-shirts: Alle børn får en flot Wheat T-shirt udleveret sammen med deres startnummer. Efter løbet er der frugt og vand samt en flot medalje.

Startnummerudlevering: På løbsdagen fra klokken 12.00-13.00

 Event information
30. maj 2015
Aarhus

Danmark
Tilmelding er lukket
www.1900am.dk