DHL Stafetten Sønderjylland 2015

Information og tilmelding

Onsdag
26. august 2015

NYHED I SØNDERJYLLAND

Velkommen til DHL Stafetten Sønderjylland, som er en del af Danmarks største motions - og firmaarrangement, med over 200.000 deltagere fordelt på København, Aarhus, Aalborg, Odense og nu også i Sønderjylland.

DHL Stafetten er en event hvor primært offentlige og private virksomheder mødes til venskabelig dyst, hyggeligt samvær og kulinarisk hygge i den opstillede teltby.

DHL Stafetten er ikke kun en folkefest, det er også Sønderjyllands største firmafest. Deltagerne omdanner Ringridder- og Dyreskuepladsen i Aabenraa til et mylder af feststemte motionister. Efter stafetten eller gåturen, er socialt samvær og hygge i fokus. Madkasserne pakkes ud, grillerne bliver tændt, og en duft af pølser og fakler breder sig. Når mørket sænker sig, vil himlen blive oplyst af et festfyrværkeri.

I kan enten deltage i 5x5km stafet løb og udfordre kollegaernes tider, eller I kan sammen tage en hyggelig walk gennem skoven. Alle kan være med.

DHL kasse med mad er med i prisen.

Alle hold modtager en DHL madkasse, fyldt med en masse lækre ting. Denne indeholder brød, pålæg og lækkerier. Herudover modtager hver deltager et stk. gratis vand, sodavand eller øl.

Lej plads i opstillede telte

NB! Der lukkes for bestilling af bord/bænkesæt d. 1. august.

Få en hyggelig aften med tag over hovedet – vi giver jer mulighed for skabe en hyggelig ramme. Når I har tilmeldt de antal hold i ønsker, er I klar til at bestille siddepladser i teltene, hvor I kan spise jeres mad og have jeres base. I bestiller det antal bord/bænkesæt der svarer til antal i bliver. Der er plads til 8 personer ved et bord/bænkesæt. 

Vi sørger for det hele, borde og bænke står klar til jer i teltene. I kan frit leje alt fra et bord/bænkesæt til det antal, du måtte ønske. 

Vi har  et privatområde, hvor det er muligt at sætte sin egen pavillon op. Denne må dog max. være 6x3 m.

Uden tilladelse fra DHL Stafetten Sønderjylland er det ikke tilladt, selv at opstille telt på pladsen. Det er selvfølgelig tilladt at opstille pavilloner i de der til afmærkede områder, men udlejningstelte opstillet af andre end DHL Stafetten Sønderjylland vil blive fjernet uden varsel.

Læs meget mere om telte her

Du kan downloade DHL Stafetten Sønderjylland brochuren her. Lige til opslagstavlen.

Tidsplan

Løbet starter kl. 18.00. Pladsen er åben fra kl. 16.00 til kl. 22.00

Historien bag DHL Stafetten

DHL Stafetten blev introduceret i Danmark i 1981. Inspirationen kom fra USA og da det første gang blev holdt i København foregik det på én dag og med 20 deltagende virksomheder og 134 hold. Stafetten voksede og har i dag omkring 200.000 deltagere fordelt på de nuværende fire byer. Dermed kan DHL Stafetten i dag kalde sig verdens største stafetløb.

Følg med på FACEBOOK. Husk at like siden.

 Event information
26. august 2015
Aabenraa
Danmark
Tilmelding er lukket
www.dhlstafetten.dk

 Yderligere information
Hjemmeside
www.dhlstafetten.dk

E-mail
perhussmann@me.com

Telefon
+45 20 42 19 59


Hovedsponsor
 Arrangør
Sport Event Syd

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Sport Event Syd:

20421959
perhussmann@me.com
www.dhlstafetten.dk