5 hours Military Run Ørsted

Information og tilmelding

Søndag
5. juli 2015
Gebyrer

65kr ved forhånds tilmelding og 80kr ved eftertilmelding. Børn under 15 år er gratis.

Startsted og tid

Hevring Skydeterræn - Voer Færgevej 4 - 8950 ørsted. løbs start kl. 10:00 og kl. 15:00 skal den sidste runde være påbegyndt, for at tælle med. Der er åbent for afhentning af startnummer og eftertilmelding fra kl. 8:45 til 9:45.

Forplejning

Der er fuld depot under løbet og mulighed for at have eget energi opbevaret. Efter løbet er der pølser m brød og øl/vand

Rutebeskrivelse

Ruten går igennem den rå og uspoleret natur. Ruten er hård men forholdsvis flad.

Andre bemærkning

Uanset om du ønsker at hygge med vennerne i den smukke natur eller er mere til at udfordre vennerne eller dig selv maximalt, er der rig mulighed. I vil få udleveret startnr. med chip. Ruten er 4,450 km og i bestemmer selv hvor mange omgange i vil løbe. I depotet vil der være mulighed for at få tanket op til endnu en tur af både varme og kolde drikke samt energibar og hjemmebag mv. ruten går rundt i vores smukke men også rå hede område. Da det er i naturen det hele sker, vil toiletforholdende også være primitive og der er opstillet træer til formålet:) .

Der vil være opstillet borde og bænke så familien har mulighed for at komme og heppe evt. med en medbragt madkurv. 1km fra løbsstart er der legeplads og ishus.

Du løber på eget ansvar.

arrangører: Rougsø Runners

 

 Event information
5. juli 2015
Tilmelding er lukket
www.run2u.dk
Tidtagning ved Run2u. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: belindabusk@yahoo.dk