Pronghorn Thy MTB Marathon 2015 (UDSOLGT)

Information og tilmelding

Søndag
27. september 2015

 


Ændring af deltager

For ændring af deltagernavn og/eller overdragelse af startnummer henviser vi til online selvbetjening her på www.sportstiming.dk - Find vejledning på siden FAQ.
Ændringer kan foretages online frem til og med søndagen en uge inden løbet, hvorefter deltagerlisten overføres til Race|Result tidtagningssoftwaren og den officielle startliste med startnumre genereres.
Herefter er det kun muligt at ændre deltagernavn ved at kontakte outdoorsportevents@gmail.com eller udfylde ændringsblanket ved afhentning af startnummer på løbsdagen - i begge tilfælde pålægges et gebyr på kr. 50,- som betales kontant ved udlevering af startnummer eller via Mobile Pay.

Ændring af distance

For ændring af distance kontakt outdoorsportevents@gmail.com
Ændringer frem til og med søndagen en uge inden løbet sker mod opkrævning af det evt. dyrere startgebyr for den nye distance.
Ændring af distance pr. mail i ugen op til løbet eller ved at udfylde ændringsblanket ved udlevering af startnummer på løbsdagen pålægges desuden et gebyr på kr. 50,- som betales kontant ved udlevering af startnummer eller via Mobile Pay.
 

 

Unikt MTB Marathon i Nationalpark Thy - 38km / 65km
 
Søndag d. 27 september 2015 kl. 10.00
 
Oplev den barske natur i Danmarks ødemark ved vestkysten med masser af lækre spor for dig og din mtb!
 
For andet år arrangeres Pronghorn Thy MTB Marathon i Nationalpark Thy. Med 250 deltagere ved første udgave i 2014 håber vi i år at kunne udvikle løbet yderligere og skabe endnu flere gode mtb oplevelser for glade mtb ryttere!
 
Løbet er et motionscykelløb med bred appel til både dem som vil køre hurtigt og kæmpe om placeringerne, men bestemt også til dem som vil gennemføre og få en god mtb oplevelse med hjem.
 
 
 

Komplet løbsinformation på www.ThyMTB.dk

 
Det med småt
Efter din tilmelding vil du kort før løbet modtage deltagerinformation på e-mail.
Desuden vil du fra løbets arrangør, Outdoor Sport Events, få tilsendt indbydelser til fremtidige Pronghorn Thy MTB Marathon løb samt evt. andre lignende løb arrangeret af Outdoor Sport Events, som vil kunne have din interesse. Din mailadresse gemmes derfor til dette formål, og den vil aldrig blive brugt eller videregivet til andet formål. Ønsker du ikke at modtage disse mails, har du mulighed for at afmelde dig maillisten via link i bunden af mailen med deltagerinformation, som du modtager kort inden løbet.
 
Velkommen til en unik mtb oplevelse i Nationalpark Thy !
 Event information
27. september 2015
Tilmelding er lukket
www.thymtb.dk
38 km
Starter 10:30
65 km
Starter 10:00

 Yderligere information
OBS!
Deltagergebyr stiger efter 31. august med kr. 50,- og efter 20. september yderligere med kr. 50,-

Tidtagning Med Race|Result chip system ved Outdoor Sport Events
 Arrangør
Outdoor Sport Events

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Outdoor Sport Events:

+45 24220867
outdoorsportevents@gmail.com
www.thymtb.dk