Børnecancerfondes løb Aarhus 2015

Information og tilmelding

Søndag
7. juni 2015

Børnecancerfondens Dag på Jydsk Væddeløbsbane

Den 7. juni i år afvikler Jydsk Væddeløbsbane for fjerde år i træk sammen med Team Rynkeby Østjylland Børnecancerfondens Dag.     

En dag, hvor alle sejl sættes til for at skaffe midler til Børnecancerfondens arbejde til fordel for børn med kræft i Danmark. Samme dag afvikles årets største galopdag på Jydsk Væddeløbsbane.

Inden galopderbyet afvikles der på selve travbane først et 5,5 km løb og derefter en times cykelløb. En omgang på travbanen er 1.090 meter.

Løberne skal løbe 5 omgange på travbanen. Børn må gerne nøjes med 2 omgange. Cykelrytterne skal køre en time, hvor det gælder om at nå så mange omgange, som muligt.  Bane er bedst egnet til MTB eller citybikes.

I begge løbe handler det om at løbe eller cykle i den gode sagstjeneste. Så uanset om du barn eller voksen er eliteløbere, elitecyklister eller motionist, så kan du deltage med det mål, at støtte Børnecancerfonden og dermed arbejdet til fordel for børn med kræft. 

Overskuddet fra begge løb går direkte til Børnecancerfonden.

Cykelrytterne kan stille med sponsorer, der kan yde et beløb efter valgfri størrelse for hver omgang, den udvalgte rytter får cyklet ind - såkaldte "omgangssponsorer". Disse "omgangssponsorer" tilmeldes via Jydsk Væddeløbsbane, læs mere på http://danskhv.dk/jvb

Der vil være præmier til de hurtigste voksne og børn, samt en del lodtrækningspræmier.

Børnecancerfondens Dag på Jydsk Væddeløbsbane er årets store udflugtsdag for mange af de børn, der er indlagt på Aarhus Universitetshospital i Skejby med kræft. De får den dag en dag på væddeløbsbanen med familie og venner. Væddeløbsbanen betænker dog også på forskellig vis de børn, der må blive på hospitalet.

Børnecancerfonden er med til at øge oplysningen om kræft hos børn, styrke forskning i behandlingsmetoder og forbedre vilkårene for de ramte børn og deres familier.

Efter motions- og cykelløbene er der mulighed for at se de flotte fuldblodsheste, der skal ud på turfen og løbe væddeløb. Dagens største løb er Jyllandsløbet, også kaldet Det Jydske Galopderby.

Samarbejdsparter og sponsorer:

          

     

 
 Event information
7. juni 2015
Aarhus
Danmark
Tilmelding er lukket
5,5 km
Starter 09:00
Starter 10:30