BREJNING BAKKELØB 2015 powered by Comwell Hotels

Information og tilmelding

Søndag
21. juni 2015

Kom til sikkert motionscykelløb den 21. Juni, når Cykelmagasinet og Comwell Hotels arrangerer Brejning Bakkeløb. Vi har idéudviklet hele vinteren, og inspireret af de store belgiske motionsløb har vi arrangeret et koncept, som forener naturskønne omgivelser, sikkerhed og konkurrence i én pakke.

Vi har i samarbejde med lokalkendte udarbejdet en hård, smuk og udfordrende rute, der fører dig fra Comwell Kellers Park sydpå gennem det bugtede landskab. Herfra vender man nordpå inden man efter godt 30 kilometers kørsel kommer tilbage mod Brejning. Først skal Munkebjerg forceres inden finalebakken på H.O.Wildenskovvej venter. For deltagerne på den korte (88 kilometer, 900 hm) skal ruten gennemkøres to gang, mens deltagerne på den lange (132 kilometer, 1350 hm) får tre omgange.

På de sidste to bakker er der tidstagning, og hvis du kører stærkt nok kan du ende med at vinde titlen som ”Kongen af Bakkerne”. Vi præmiere både den m/k der kører den hurtigste tid på de to bakker, men også den rytter der samlet set kører hurtigst muligt over de fire passager af tidtagerudstyret på den korte og de seks passager af tidtagerudstyret på den lange.

For rytterne på den korte skal ”Kongen af Bakkerne” findes over fire passager på tidstagningsudstyret, hvilket betyder at den rytter, der kører den lavest samlede tid på bakkerne vinder. For rytterne på den lange er konceptet det lange, men vinderen finds over de seks passager, som er indlagt her.

Ved tilmelding på dagen på 88 og 132 km betales et tillæg på DKK 50,-

 

 Event information
21. juni 2015
Tilmelding er lukket
www.cykelmagasinet.dk
80 km
Starter 11:00
132 km
Starter 11:15

 Arrangør
Velomore

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Velomore:

26375510
event@cykelmagasinet.dk
www.cykelmagasinet.dk