Vilsted Sø Løb 2015

Information og tilmelding

Lørdag
26. september 2015

Løbebeskrivelse:

Vilsted Sø Løbet laves i et tæt samarbejde mellem Lions Club Løgstør, Himmerland Forsikring og en række lokale foreninger og er det første af sin art. Vilsted sø er beliggende i Vesthimmerland og startstedet bliver ved Ranum Efterskole, Seminarievej, 9681 Ranum.

Vilsted Sø er Vesthimmerlands naturperle. Et flot og idyllisk naturområde hvor ny renoverede stier gør det muligt at løbe hele turen rundt omkring søen, hvilket svarer til en halv maraton. En ny bro over dele af søen gør, at der kan laves en motionsrute på 13,1 km samt en familierute på 5 km.

Vi satser på at lave et professionelt arrangement, hvor der er styr på tingene. Et forløb som gør, at man får lyst til at komme igen i 2016.

 

Præmier:
Der vil på hver af ruterne være følgende præmier:

  1. præmie til en værdi af kr. 1.500.00
  2. præmie til en værdi af kr. 1.000.00
  3. præmie til en værdi af kr. 500.00

Herud over vil der være en række præmier, som udtrækkes på startnumrene før løbenes gennem-førelse blandt de, der er til stede på pladsen.
Præmierne kan være gavekort som det ikke er muligt at ombytte til kontanter.


Opvarmning:
Der vil kl. 10.45 være fælles opvarmning på plænen foran Ranum Efterskole. Det med dygtige instruktører.
 

Medalje:
Der vil ved målstregen være udlevering af medalje til alle, der deltager i løbet. En specialmedalje udarbejdet i samarbejde med kunstneren Kirsten Lomborg, Lundby. En medalje som hvert år vil skifte motiv og som vil blive et samleobjekt.
 

Diplom:
Alle tilmeldte løbere vil efter løbet have mulighed for at udskrive et diplom med dekoration af kunstneren Kirsten Lomborg, Lundby.
 

Omklædning/bad:
Der vil fra kl. 09.00 være mulighed for omklædning i Ranum Multicenter som ligger ca. 100 m. fra startstedet.
 

Start/mål:
Start og mål vil være fra plænen foran hovedbygningen på Ranum Efterskole, Seminarievej, 9681 Ranum.

 

Mad:
I samarbejde med frivillige fra Beredskab Vesthimmerland vil der være udlevering af mad ved Ranum Multicenter, hvor maden vil kunne spises i kantinefaciliteterne. Maden er med i prisen.

Der vil være mulighed for at bestille ekstra retter mad, hvis ens familie eller andre. har lyst til at deltage i spisningen efter løbene. Dette skal meddeles ved tilmeldingen.

 

T-shirts:
Der vil være mulighed for at købe en kvalitets T-shirt til kr. 100.00. Dette mod bestilling ved tilmelding og senest 14 dage før arrangementet. Ved bestillingen opgives den størrelse, man ønsker trøjen i, og der vil ikke efterfølgende være mulighed for at bytte den.

 

P-pladser:
Der vil være P-pladser i nærheden af Ranum Multicenter og der vil være P-vagter på stedet til at henvise pladser. Da der forventes mange biler i området er det vigtigt, at man følger P-vagternes anvisninger.

 

Udlevering af løbsnumre
Løbsnumrene udleveres i Ranum Multikulturhus, Seminarievej, Ranum, lørdag i tidsrummet kl. 09.00 – 10.30.
 

Børn har gratis adgang
Børn i alderen op til og med 5 år har gratis adgang. Børn fra 6 – 12 år koster kr. 50.00.
 

Oplysninger:
Er der spørgsmål til afviklingen af Vilsted Sø Løbet er man velkommen til en kontakt på: heine@ranum-teltudlejning.dk
 

Evt. overskud:
Skulle der blive et overskud på arrangementet, vil det gå ubeskåret til Lions Club Løgstørs til  humanitære, kulturelle og velgørende formål.

       

13 km                                                                  21 km                                                              Børneløb

 

Klik her for rute/depot kort 5 km

Klik her for rute/depot kort 12,5 km

Klik her for rute/depot kort 21 km

 

 Event information
26. september 2015
Tilmelding er lukket
5 km
Starter 11:00
13,1 km
Starter 11:00
21,1 km
Starter 11:00