Dirty Hero

Information og tilmelding

Lørdag
5. september 2015

Dirty Hero

Off Road Tri

Vi elsker at lave sport events…men vi synes godt at det kunne være lidt mere skævt og meget sjovere. Da vi lavede Dirty Hero tog vi alle de elementer af sport events som vi sætter pris på og satte dem sammen til hvad vi synes er det fedeste løb.

Vi døbte løbet Dirty Hero, fordi vi vil hylde de mennesker der elsker at udfordre sig selv og blive beskidte. Alle fortjener at være Dirty Hero for en dag.

Rammen for Dirty Hero er selvfølgelig terrænet, naturen. Vi fandt den bedste location mellem Silkeborg og Ry. Området er plastret til med de fedeste spor til mtb og trailløb. Julsø, med det meget rene vand, ligger lige ved siden af. Med disse rammer, har vi lavet, hvad vi synes er de sjoveste ruter og ja, det bliver pisse-hårdt.

Ned over denne ramme har vi lagt en masse god karma, hygge og lejrstemning. Vi vil så gerne at alle Dirty Heroes tager sig tid til samvær, hygge og god mad når de kommer i mål. En sand Helt og dennes krop skal behandles med respekt ovenpå en kraftpræstation. Vi fyrer op i grillen og sørger for god mad og drikke hvis i lover at blive hængende og bruge jeres aften sammen med os…husk vi racer lørdag eftermiddag så i skal ikke tidligt op dagen efter.

I kan tilmelder jer 2 distancer:

Dirty Hero 53

- 1000 meter svømning

- 40 km moutnainbike

- 12 km trailløb

 

Dirty Hero 26.5

- 500 meter svømning

- 20 km mountainbike

- 6 km traililøb.

 

Start, mål og skiftezone er ved Æblegården, Sletten, Ry.

 

 

 Event information
5. september 2015
Tilmelding er lukket
www.dirtyhero.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: frederik@dirtyhero.dk
53 km
Starter 10:00
26,5 km
Starter 10:00

Har du spørgsmål?