Etapeløb Thy Trail 2016

Information og tilmelding

30. oktober 2015 -
13. november 2016

Velkommen til Etapeløb Thy Trail, der er endnu et skud på stammen af enestående og unikke løbeoplevelser i Nationalpark Thy. Parken rummer store nationale og internationale natur- og landskabsværdier i form af kyst, klitter, klitheder, søer og klitplantager.

Etapeløb Thy Trail foregår fredag d. 30. oktober til søndag d. 1. november. Løbet foregår på to distancer, der gennemføres i løbet af 3 dage:

  • 42 km
  • 21 km

Fredag foregår 1. etape i og omkring fiskeribyen Hanstholm, hvor det omkringliggende landksab rummer et utal af rester fra 2. verdenskrig, klitter og hav, og som samtidig udgør den allernordligste del af Nationalpark Thy.

Lørdag foregår 2. etape i Vandet Plantage, der rummer nogle af de absolutte kerneområder i nationalparken: skov og sø. Om aftenen vil der være pastafest i Vorupør.

Søndag foregår 3. og sidste etape i Vorupør/Bøgsted Rende med et kuperet og smukt terræn, der domineres af renden og de små vindblæste og forkrøblede træer. Her løbes gennem klitheden og på stranden.

Løbet stiller ingen overnatningsfasciliteter til rådighed, men sætter rammerne for et unikt etapeløb i Nationalpark Thy, hvor deltagerne ved at gennemføre alle tre etaper har løbet 42 eller 21 km.

 Event information
30. oktober 2015
11. november 2016
13. november 2016
Tilmelding er lukket
www.thyrace.dk/etape/
Tidtagning ved Arrangør. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: Jann@pinenogplagen.dk
42 km
Starter 17:00
21,1 km
Starter 17:00