XTERRA Off-Road Duathlon Aarhus

Information og tilmelding

Søndag
22. november 2015

Som noget noget helt er det muligt at prøve kræfter med de fede spor fra XTERRA Aarhus i en vinterudgave - XTERRA Off-Road Duathlon Aarhus. 

D. 22. november 2015 er der plads til max 300 deltagere på vores klassiske duathlon-distance: 5 km trailløb - 15 km MTB - 5 km trailløb. 

Vi lover en benhård udfordring med masser af højdemeter på både løberuten og MTB'en. Løbet starter kl. 10.00 med en fællesstart ved Moesgaard Strand. 

---

Ideen med XTERRA Aarhus er at skabe en indbydende udfordring, der appellerer til deltageren, som finder naturen og dens udfordringer inspirerende og motiverende.

Det kan være triatleten, der savner et anderledes stævne. Måske er det (trail)løberen og mountainbikeren, som gerne vil prøve kræfter med triatlon, men stadig befinde sig i deres rette element.

Formålet er derfor ikke nødvendigvis at komme først over målstregen, men lige så meget at tage udfordringen op med sig selv og samtidig få en enorm naturoplevelse.

 

OBS: Når du køber startnummer til XTERRA, så accepterer du samtidig at blive tilmeldt nyhedsbrevet, hvor du modtager race-briefing, startnummer, XTERRA-nyheder mm. 

 Event information
22. november 2015
Aarhus
Danmark
Tilmelding er lukket
xterranordic.com/events/duathlon/aarhus/

Har du spørgsmål?