Gudhjem Bjergløb

Information og tilmelding

Søndag
25. maj 2014

link til rute. Promotion video link. OBS: pakkerejse incl tilmelding til løbet : link

link til tacx filer mv

EN FORÅRSDAG I PARADIS

Søndag den 25. maj 2014 kl. 07:30 

Er du skrap nok til Danmarks unikke og udfordrende cykelløb for seriøse motionister? Kan du klare nogle af landets hårdeste bakker?
Har du mod på at forcere den stejle hovedgade i Danmarks eneste bjergby, mens du bliver tiljublet af tilskuerne?
Og har du lyst til at møde den danske cykelelite, der skal køre samme rute lige efter dig?
Så siger vi velkommen til Gudhjem Bjergløb 2014.

93 SKØNNE KM

MED 1300 HØJDEMETER

Glæd dig til en af Danmarks skønneste ruter. 93 fantastiske km og 1.300 seje højdemeter. Oplevelserne står i kø med klipper, hav, hårnålesving, bjergby og tilskuere. Det gør udfordringerne også: Stigningerne er helt op til 10 procent, og nogle af bakkerne er lange og udmattende.

I SELSKAB MED ELITEN

Du kommer i selskab med Danmarks cykelelite. Lige efter motionsløbet bliver anden afdeling af Post Cup afviklet kl. 12 på samme rute. Post Cup betyder, at forholdene er helt i top for både motion og elite med afspærrede og ensrettede veje – og masser af tilskuere. BEMÆRK at du skal være i mål inden Post Cup starter kl. 12 og derfor kun har 4½ time til at fuldføre løbet, svarende til en gennemsnitsfart på godt 20 km/t på den stærkt kuperede rute.

ET CYKELLØB I INTERNATIONAL KLASSE

Gudhjem Bjergløb har alt det, du forventer af et motionsløb i international klasse. Ingen modgående trafik, professionel tidtagning med chip, personligt diplom, flotte pengepræmier til de bedste, 1.000 håndlavede karameller fra Karamel Kompagniet til vinderen, og masser af fornemme lodtrækningspræmier.

FAVORABLE PRISER PÅ PAKKEREJSER

Det tager kun tre timer at komme fra København til Gudhjem, men det føles meget længere væk. Nyd en weekend i en af Danmarks smukkeste og mest charmerende byer. Hele Gudhjem er sat op til cykelfest, og vi har stærke rabattilbud på både færge og overnatning.

Køb pakkerejse incl tilmelding til løbet her

 Event information
25. maj 2014
Gudhjem

Danmark
Tilmelding er lukket
www.gudhjem-bjerglob.dk

 Yderligere information
Al henvendelse angående løbet skal ske til: jesper.kraul@gudhjem-bjerglob.dk