Esrum Sø Rundt 2014

Information og tilmelding

Søndag
31. august 2014

Efteranmeldelser fra fredag morgen!
Forhåndstilmeldinger er muligt frem til og med fredag morgen. Disse startnumre skal afhentes i Home Jernbanegade i Fredensborg. Derefter er der det muligt at købe startnummer på Stævnekontoret hos HOME Jernbanegade 5 i Fredensborg fredag kl 12-18 og igen lørdag kl. 10-16. Sidste chance er søndag på Stævnekontoret i Den Gamle Biograf Jernbanegade ved start og mål. Vi åbner på dagen kl 9.00 men kom i god tid for der bliver trængsel selvom vi gør alt hvad vi kan for at ekspederer hurtigt:-)


Esrum Sø Rundt i Kongernes fodspor: Start/mål område lige foran Fredensborg Slot, Slotsgade, i Fredensborg. Tag familien med og oplev de smukke omgivelser og oplevelser omkring Fredensborg Slot. Muligheder for bådfart på Esrum Sø til Fændrikshus hvor løberrne kommer forbi ved ca. 14 km. Der er mulighed for shopping i gågaden til MiniExpo fredag og lørdag, og forretningerne holder ekstraordinært søndagsåbent i tidsrummet kl 10-15. 5 og 10 km ruterne har i år særskilte ruter, ligesom 5 km for børn o gunge starter for sig selv.

Startgebyr:

27 km: 250 kr indtil d. 30/4, 290 kr fra 1/5 - 31/7, og 330 kr fra d. 1/8.

10 km: 150 kr indtil d. 30/4, 170 kr fra 1/5 - 31/7, og 190 kr fra d. 1/8.

5 km: 100 kr indtil d. 30/4, 120 kr fra 1/5 - 31/7, og 140 kr fra d. 1/8.

Novo Nordisk Børneløbet 1,5 km: Gratis startgebyr 0 kr. (En del af løbets overskud går til Red Barnet)

Forhåndstilmeldinger til og med 31. juli. Du skal afhente dit startnummer på Stævnekontoret i HOME i Jernbanegade 5 (lige ved sidne af Danske Bank) fredag den 29. aug. kl 12-18 og lørdag den 30. aug. kl. 10-16. Alternativt kan du afhente det fra kl 9.00 på løbsdagen i Den Gamle Biograf også i Jernbanegade. Den Gamle Biograf ligger lige ved start/mål området foran Fredensborg Slot men på løbsdagen kan du forvente en del kø ved nummer afhentningen så kom i god tid.

Prisen inkluderer: En af Danmarks smukkeste og mest krævende løberuter i Kongernes fodspor, flot og printklar diplom, stor flot Esrum Sø Rundt finisher medalje på Kongeetapen og en lidt mindre men fin medalje for børn og unge tom. 13 år på 1,5 og 5 km ruteerne. Gratis billeder til alle som fanges af vores dygtige fotografer som du får tilsendt sammen med din løbetid lige efter løbet. Der er vand og MAXIM engergidrik for hver 5 km på alle distancer samt masser af frugt, vand og MAXIM energidrik i målområdet.

Præmier: Der er flotte kontantpræmier fra Handelsbanken i Fredensborg. 5000 kr. til den hurtigste dame og herre på Kongeetapen. Flotte gavepræmier fra Løberen i Lyngby og til alle podieplaceringer. Derudover lodtrækningspræmier fra LØBEREN og MAXIM som udloddes spontant og som spurtpræmier når løberne passerer målstregen.
 
 

 

Tilkøb: Bådfart Esrum Sø tur/retur - voksne og børn samme pris: kr. 100,- Bådfarten afgår fra Skipperhuset ca. hver ½ time og forud købte pladser har 1. prioritet. Ved at benytte bådfarten kan du/I nå at heppe på løbere ved starten,  og igen ved 14 km mærket ved Fænrikshus i Gribskov og igen i mål området. Der kan købes kaffe/the og is ved Fænrikshus i Gribskov. Bådfarten tilbyder kun adgang for Børn iflg. med en voksen. Læs mere på www.baadfartenesrumsø.dk

 

   

 

Historie

Esrum Sø Rundt er et af Danmarks smukkeste og mest respekterede motionsløb. Løbet har start og mål ved Fredensborg Slot og har været afholdt hvert år siden 1972.

Fredensborg slot er Danmarks svar på Versailles og har navn efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig.

Fredensborg Slot er regentparrets residens i forårs- og efterårsmånederne, og danner ofte rammen om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien.

Det er derfor helt specielt, når man efter 22 km løber ind i Slotsparken og møder de smukke og stejle bakker. På sin tur rundt om Esrum Sø passerer man ligeledes Esrum Kloster fra 1151 og løber igennem Gribskov, som bliver en del af den kommende Nationalpark Kongernes.

Nordsjælland. Esrum Sø Rundt er på mange måder en smuk og unik løbetur igennem dele af Danmarks historien.

 

 

 

    

 Event information
31. august 2014
Fredensborg Slot

Danmark
Tilmelding er lukket
www.esrumsoerundt.dk

 Yderligere information


 Arrangør
Fredensborg Atletik Klub

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Fredensborg Atletik Klub:

esr@fredensborgak.dk
www.esrumsoerundt.dk

Har du spørgsmål?