Lørdag
7. november 2020

07. November 2020:
The Land of Old (Roskilde) 5 km. - 25 forhindringer

Er et nyt og unikt løb vi stabler på benene, så fjerde og sidste piece til Quadfecta'en kan samles.

Vi har sammen med Ledreborg Slot arrangeret et nyt unikt OCR løb i samarbejde med Berzerk, som du har mulighed for at deltage i. Du vil have mulighed for at kvalificer dig til EM 2021 og VM 2021 vil dette løb.

Det bliver i terræn, hvor der aldrig tidligere har været afholdt OCR løb. Terrænet er kuperet med smuk skov og naturlige forhindringer, der bliver krydret med nogle af vores kendte forhindringer med et tvist.

Der vil kun være regler for Eliten som skal kunne tage alle forhindringer. Er du almindelige løber, er det tilladt at gå uden om forhindringer. Men selvfølgelig hepper vores kontrollanter på dig, når du giver dem et forsøg.

Løbet er 5 km forhindringsløb, hvor du undervejs passerer 25 forhindringer.
Det eneste vand der er finde er vandpytter/små vandløb (så det er kun fødderne/anklerne der bliver våde)

REBORN er for alle uanset fysiske niveau.
Man skal være fyldt 13 år for at kunne deltage.

Hvis man tilmelder 5 personer samtidig får man 10% rabat pr. deltager.

Hvis du ønsker at starte i eliten, skal tilmelde dig i distancen: ELITE - 5 km
For at kunne starte i eliten, skal du kunne tage alle forhindringerne selv.
Du vil under tilmeldingen blive bedt om at skrive din bedste OCR placering inden for de sidste 12 måneder. Er du ny elite løber skriver du NY.
Alle ansøgninger skal være købt/udfyldt senest fredag d. 30 oktober 2020 og man vil få svar mandag d. 02 november 2020.
Kommer man ikke med i eliten vil man blive overflyttet til et andet heat.

Adesgrænse:
13-15 år i følge med en voksen
15-17 år må løbe alene.
Alle under 18 år skal have en underskrift med fra deres forælre.

Heats:

Yezz you can:
Er en gruppe med mottoet Yezz you can med vores ambassadør Jess i front.
Du kan finde gruppen på facebook hvis du er intresseret i en gruppe der løber sammen til mange løb.

Løb med en Team Reborn:
Vi har et stort team bag os med forskellige styrker. Så er du nybegynder, løber alene, eller bare gerne vil have lidt hjælp og tricks på ruten. Så er det dette heat du skal vælge.
Vi for en af vores ambassadøre til at løbe med.

Løb med vores ambassadør Lisa:
Vil du være en del af et lettere-øvet heat med positive mennesker omkring dig, som er klar med en hjælpende hånd og opmuntrende tilråb, så er ”løb-med-Lisa” et heat for dig. Lisa har løbet adskillige ocr-løb og ved hvor vigtigt det er at udbrede den positive energi før, under og efter et løb.

Vi har ingen fortrydelsesret, og et køb er derfor bindende.
Du vil dog kunne rykke din billet til et andet løb mod et lille adminstrationsgebyr senest 6 uger før et event eller du kan sælge den.