Schools On The Run - Holbæk

Information og tilmelding

Onsdag
16. september 2015

Idrætsdagen for ungdomsuddannelser i Holbæk Kommune

SchoolsOnTheRun Holbæk er en dagsordensættende idrætsdag for elever på alle uddannelser: udslusningklasserne i folkeskolen, efterskoler, erhvervsuddannelserne, gymnasier og HF, handelsskoler, SOSU uddannelser med mere.

Vi tilbyder en komplet idrætsdag med 2 timers idrætsmodul, et proffesionelt motionsløb 3-6-9 km, med tidtagning og fotoservice og fed koncert med OKAY FUNKY, feat. KAKA, Pharfar, FUFU Afreaq og dansere fra Team Black Out.

Vi sørger for et set up der giver jer og jeres elever en komplet dag. Det gør vi i tæt samarbejde med Holbæk Kommune, foreningslivet og erhvervslivet i Holbæk.

Her bestiller I deltagernumre til jeres skolehold, hold á 3 personer. I skal bestille nummer til enten "Time Run" eller "Fun Run". Begge løb er på samme rute og begge vil være med den underholdning som I skoler har budt ind på at stå for. Samme fest på ruten. Der tages billeder på ruten af løberne på begge løb og der kan via løbsnummeret findes billeder af sig selv efter løbet.

Time Run: Løberne får professionel tidtagning, med en tid på henholdsvis 3-6-9 km. Der kan udskrives diplom via resultatlisten efter løbet.

Fun Run: Løberne bliver ikke målt og kan frit gå/løbe 3 km ruten. Der foretages ingen tidsregistrering og der kan ikke udskrives diplom efter løbet.

Når vi den 26.8 lukker for tilmelding sender vi dig en Excel fil med oversigt over dine startnumre og et link til navneregistrering. Derefter skal alle dine elever ind og registrere sig med navn, mail, mobil, alder, samt vælge hvilken idrætsgren de vil være med til. Der er begrænsede pladser til alle idrætterne og de fordeles efter først til mølle princippet. Udvalget af idrætsgrene kan ses via Facebook gruppen fra uge 34.

Alle elever skal senest den 3.9 have valgt deres idræt. Herefter vil alle de frivilige forennger og aktivitetsudbyder få data om hvem de skal lave idræt for!
Når de har valgt idræt får de en mail med deres program for dagen, samt praktiske oplysninger, som de skal huske på dagen, så de kan se hvor de skal være hvornår. Programmet kan de også altid finde via Facebook gruppen "SchoolsOnTheRun - Holbæk"

Vi glæder os til sammen med Holbæk kommune og de mange foreninger at give jer en god dag.

 

 
 Event information
16. september 2015
Holbæk

Danmark
Tilmelding er lukket
www.sotr.dk

 Yderligere information
 Arrangør
Schools On The Run

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Schools On The Run:

20212569
bry@firmaidraeet.dk
www.sotr.dk