Kinder+Sport Familie Tri Aarhus

Information og tilmelding

Lørdag
6. juni 2015

Kinder+Sport Familie Tri – Aarhus

Tid og tilmelding

Dato: Lørdag den 6. juni
Klokken: 9.45 (De enkelte teams sendes forskudt ud på ruten).
Tilmelding - begrænsninger: Der er plads til 100 teams ved stævnet, så jo før I tilmelder jer jo bedre.
Sidste frist for tilmelding: Når alle pladser er udsolgt. Hvis ikke der er udsolgt, kan man også melde sig til på dagen.   

Danmarks første familietriatlon - information

Nu kan I for første gang nogensinde prøve kræfter med familietriatlon i Danmark. Kinder+Sport Familie Tri er stævnet, hvor børn og voksne sammen kan dyrke sport ved et sjovt motionsarrangement for alle aldre. Den 6. juni afholdes stævnet i Aarhus, og her kan I prøve de tre sportsgrene i triatlon i en frisk og familievenlig udgave.

Kinder+Sport Familie Tri er en unik mulighed for, at familier kan have en fantastisk dag sammen i frisk luft. De enkelte teams kan bestå af 2-4 deltagere, og der skal mindst være et barn mellem 6 og 14 år samt en voksen på mindst 18 år på hvert team. Kinder+Sport Familie Tri foregår på tre forskellige distancer, så alle kan være med. Distancen bestemmes ud fra alderen på den yngste deltager på teamet.

Miljøet i stævneområdet er et kapitel for sig med en flot blanding af det maritime og en mere visionær arkitektur fra den nye bydel, som hastigt vokser frem. Når I står ved vandet, vil I kunne se op mod Risskov mod nord og Mols Bjerge mod syd. Alt i alt helt fantastiske omgivelser til et triatlon-stævne.  

Deltagerens ansvar

Når du tilmelder dig dette stævne, bekræfter du på vegne af det team, du deltager sammen med, at du har gennemlæst, forstået og accepteret betingelserne for deltagelse i Kinder+Sport Familie Tri – Aarhus.

Praktisk information

Stævnestart: Klokken 9.45
Briefing før stævne: Klokken 9.30
Registrering: Registreringen åbner klokken 8.30 og lukker 9.30
Adresse for start: Jette Tjikøbs Plads, Aarhus Ø
Adresse for aflevering af cykler,cykelhjelm og startnumre: Hjørnet mellem Bernhardt Jensens Boulevard og Mariane Thomsens Gade.  
Parkering: Inge Lehmanns gade 10. 

Kontakt

For mere information om Kinder+Sport Familie Tri kan du kontakte Anne Reinholdt på mail ar@mannov.dk

Arrangører

Kinder+Sport Familie Tri i Aarhus arrangeres af Kinder+Sport, Aarhus 1900 Triathlon og Dansk Triatlon Forbund. 

 Event information
6. juni 2015
Aarhus

Danmark
Tilmelding er lukket