Grenaa 6 Timersløb - Ultraløb for ALLE 2015

Information og tilmelding

Lørdag
21. november 2015

INFO

12/11 2015:

Bemærk at online tilmelding lukker søndag den 15. november til midnat. Herefter alene eftertilmelding på løbsdagen til kr 350,- og det er ikke muligt at tilkøbe madbillet.

 

30/8 2015:

Løbet afholdes lørdag den 21. november 2015 med start kl. 9.30 lokal tid.

Starten foregår ude foran Grenaa Idrætscenter, Ydesvej 2, 8500  Grenaa. Kl. 15.30 lyder slutsignalet og de som stadig løber, stopper op og lægger en pind med deres startnummer på, der hvor de kom på ruten. Derefter går/løber man retur til målområdet til hyldelst, til mad/drikke, medalje og  et velfortjent bad.

Klaus Egedesø fra DAF vil så cykle rundt og måle de sidste meter op. Sørg for at lægge pinden synligt på stien så den er let at se. Bortkommer pinden og i tilfælde af at det har betydning for 1. - 2. - 3. plads vil løbsarrangøren træffe afgørelse med hensyn til tillægsmeter.  

Se rute på hjemmesiden under punktet rute.

Det koster kr. 300,- at deltage + onlinebetalingsgebyrer, med et deltager max på 200 løbere, læs mere på hjemmesiden under tilmelding.

Ønsker du at deltage i spisning efterfølgende, skal du bestille madbillet ved tilmelding, til dig selv og eventuel familie/andre., koster kr. 50,- pr. person.

Tilmelding åbner søndag den 6. september kl. 18.00 og lukker 15. november til midnat. Der vil være mulighed for eftertilmelding på løbsdagen såfremt der ikke er udsolgt. Der vil være et gebyr på kr. 50,- for eftertilmelding så deltagergebyr udgør kr. 350,-. Ikke muligt at tilkøbe madbillet på dagen

Deltager skal være fyldt 18 år.

Der bliver ikke mulighed for overnatning i Grenaa Idrætscenter i 2015.

Tidstagning kommer Ib Stokkebye til at stå for. Der er både manuel og chip registrering af løberne.

Nummeruddeling fra kl. 08.00 i Grenaa Idrætscenter og omklædning samme sted. Der bliver også mulighed for opbevaring af værdier.

Det forventes at vi har et telt i forbindelse med start/mål hvor du kan opbevare dit skiftetøj og skifte efter lyst og behov.

Som sidste år vil der være samaritter til stede under løbet.

Toiletter i Idrætscenter kan benyttes under løbet.

Der er et depot i forbindelse med start/målområde som du kan benytte efter hver omgang. Det vil bestå af vand, energidrik, Coca Cola, Faxe Kondi, bananer, æbler, vingummi, chokolade, chips, rosiner, peanuts, tuckiks og hvad vi nu finder at en løber kan have brug for.

Har du brug for nogle særlige geler, energibarer eller energidrikke skal du selv medbringe disse.

Også i år vil der være flere forskellige slags hjemmebagt kage og kaffe/the/kakao i forplejningsteltet og der bliver mulighed for at medbringe egen forplejning.

Der vil være mulighed for noget socialt samvær samt lidt mad og drikke efter løbet i "Multisalen" fra kl. ca. 16.30 (er ikke includeret i deltagergebyr), her vil vi også hylde vinderne af løbet. Hvis du ønsker at deltage i dette koster det kr. 50,- som skal betales ved tilmelding, du kan også bestille mad til familie/andre. Det bliver ikke muligt at købe spisebilletter på dagen.

 

Grenaa 6 Timersløb - Ultraløb for ALLE

 

 
 Event information
21. november 2015
Grenaa
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.grenaa6timer.com
Tidtagning ved Run2u. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: grenaa6timer@stofanet.dk

 Yderligere information

Tidtagning ved Run2u.dk Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.

Grenaa 6 Timersløb - Ultraløb for ALLE 2015

  • Grenaa
  • Danmark