HotCup 2022 - 4 Afd. Tisvilde Hegn

HotCup 2022 - 4 Afd. Tisvilde Hegn

Information og tilmelding

Lørdag
17. september 2022

4. afd. Lørdag d. 17.september - kl. 10:00 - Tisvilde Hegn

Start: fra stævnepladen KL. 10:00 ved Asserbo Slotsruin, for enden af Bisp Absalonsvej, 3300 - Frederiksværk                                            

Startnumre med chip: De af jer, der ier tilmeldt den samlede CUP men endnu ikke har deltaget i 2022, kan afhente startnumre fra kl. 08:30 på dagen. Hvis du ikke er tilmeldt den samlede CUP, kan du købe et startnummer på stævnepladsen - Vi tager Mobile Pay

ALLE ANDRE SKAL HUSKE DERES CHIP NUMMERPLADE for 2022!

Ruten: Info følger - Stimorol MTB er rute ansvarlige

Køretid: 2 timer plus omgangen færdig.

Forplejning: Chokolade, Stimorol Tyggegummi, Kaffe, Juice, Kakaomælk, kage og frugt, og energidrik  – Alt er selvfølgelig helt gratis.

Parkering: Parkér på selve stævnepladsen. For enden af Bisp Absalonsvej, skal du fortsætte i bil forbi den offentlige Parkeringsplads (hvor du ikke skal parkere!), og køre ca. 100 meter længere frem til selve stævnepladsen på højre hånd.

CUP resultater for 2022 : Efter løbet, beregnes der resultater, og vi kårer dagens vindere, samt vinderne af den samlede HotCup 2022 i de respektive aldersklasser. Og sidst men ikke mindst trækkes der lodt blandt dagens deltagere, om de mange fede præmier fra sponsorerne

 Event information
17. september 2022
Asserbo Slotsruin
3300 Frederiksværk
Danmark
Tilmelding er lukket
www.hotcup.dk

 Yderligere information

Inden du sender os en mail om, hvorfor det var helt umuligt for lige netop dig, at nå at tilmelde dig til den samlede Cup, eller var for sent ude med tilmelding til en af weekend afdelingerne, så læs lige under "vigtigt". Der står hvorfor vi høfligt men bestemt afviser dig. Tilmeldingsfrister til alle weekend afdelingerne står under Tilmeldings fanen.

 Arrangør
HOTCUP

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst HOTCUP:

kontakt@hotcup.dk
www.hotcup.dk

Har du spørgsmål?