Grænseløbet 2014

Information og tilmelding

Lørdag
20. september 2014
Der er nu lukket for online tilmelding. Ønsker du herefter at tilmelde dig Grænseløbet da kontakt os på telefon 28737544 eller mail til graenselobet@gmail.com
 
Derudover er der mulighed for eftertilmelding på løbsdagen i Grænsehallerne fra kl. 11.00 til 13.00
 

Det 31. grænseoverskridende motionsløb afholdes lørdag den 19. september 2014 med start fra Grænsehallerne, Harkærvej, 6340 Kruså 

Klub/firmakonkurrence:

Konkurrence for klub/firma på begge distancer. Den klub/firma der har de hurtigste tider for 5 løbere vinder konkurrencen. Præmie til hurtigste hold på begge distancer.

Vigtigt! Klub/firmanavn skal angives fuldstændig ens ved tilmelding!

Vigtigt!

Vinderen på begge distancer og i den enkelte aldersgruppe afgøres på bruttotiden (tiden fra skuddet til passage af mål).

DEN DER ER FØRST I MÅL ER VINDEREN ! - ALDERSINDDELING EFTER ÅRGANG

Nettotiden er en personlig tid, der skal kompensere for ventetid inden startmåtten passeres. På diplomet står der både netto- og bruttotider.

Bemærk

Alle har med deres tilmeldelse accepteret, at de løber på eget ansvar, og at arrangøren ikke kan gøres ansvarlig. Det er ikke tilladt, at have cyklende ledsagelse eller medbringe husdyr på ruten. Overtrædelse vil medføre øjeblikkelig diskvalifikation.
Bliver man forhindret i at deltage, eller opstår der force majeure, der tvinger arrangørerne til at aflyse, har man ikke krav på tilbagebetaling.

Grænseløbet

Det første Grænseløb blev afviklet i 1985. Såvel dengang som nu er det Grænseløbets mål at arrangere et løb af høj sportslig kvalitet, der sikrer, at såvel eliteløberen som motionisten får en sportslig og behagelig oplevelse ved at deltage.

 Event information
20. september 2014
Kruså

Danmark
Tilmelding er lukket
www.graenseloebet.dk
5,15 km
Starter 14:00
11,7 km
Starter 14:00

 Yderligere information