Information og tilmelding

Lørdag
20. august 2022

Vesterskovsløbet er et af Sønderjyllands hyggeligste motionsløb i naturskønne områder.
Kom og vær med til en dejlig dag i flotte omgivelser, når firmaer, kolleger, efterskoler, familier, børn, naboer og venner samles om en aktiv dag med løb og gang. Vi skyder en traditionsrig løbefest i gang med mange forskellige distancer, musik på ruten, lodtrækningspræmier og podiepræmier samt garanti for hygge og socialt samvær.
Det er 42. gang at løbet afvikles. Første gang var i 1978.

Fortræning:
Der er mulig for at deltage i fortræning. Fortræningen vil blive guidet af erfarne løbere fra HIF. Fortræningen er åben for alle!

Tirsdag d. 7. juni
Tirsdag d. 5. juli
Tirsdag d. 2. august

Priser, starttider, og holdtilmelding:
Se priser og starttider i menuen til højre.
Vær opmærksom på, at priserne stiger med 25 kr. pr. 12. august, dog ikke på børneruten.
Det vil være muligt at eftertilmelde sig på løbsdagen mod ekstra på 25 kr - børneruten 20,-.

Alle deltagere i børneløbet modtager en medalje, når de kommer i mål.
Børn under 11 år på andre distancer får også en medalje.

Det er muligt at tilkøbe medaljer og sportsbolle ved tilmelding.
Der er 10 % rabat til hold med 50 eller flere deltagere.
Kontakt os for at få rabatkoder til holdtilmeldinger eller hvis I vil lave et klubbetalt løb for jeres medlemmer.

Sted og parkering:
Haderslev Atletikstadion, Stadionvej 5, 6100 Haderslev
Der er mange parkeringspladser tæt ved start

Depoter og forplejning:
Der er mulighed for at bestille sportsboller, både ved forhåndstilmelding og efter løbet. Pris kr. 45,-

Tidtagning:
Foretages af Sportstiming med chip i startnummeret og resultatet kan umiddelbart efter løbet ses her på siden.

Præmier:
Der er præmier til top 3 herre og damer på hver distance samt Stadionspurtpræmier - Skruen i bund.
Der er pokal og en præmie på 2000,- kr. til det største hold.

Omklædning/bad:
Der er mulighed for bad og omklædning.

Ansvar:
Alle deltagere løber på eget ansvar og løbsledelsen kan ikke stilles til ansvar for skader eller uheld før, under og efter løbet.