Ikke medlemmer:100,- pr afdeling.
Under 18 år:
Medlemmer: 40,- pr afdeling.
Ikke medlemmer: 50,- pr afdeling.

Cuppen starter med en enkeltstart i Bangsbro, resultatet afgører start placering for de 16 første til 2. Løb, derefter er det samlet resultat på tværs af klasser, der afgører start placeringer til de følgende løb.
Der vil ikke være præmieoverrækkelse til det første løb, til løb 2, 3, 4 vil der være medaljer til de 3 første. Til løb 4 vil der være pokaler til de samlede vindere.

1. løb i Bangsebro er en enkelstart, der køres 1 omgang for børn og 2 omgange for de resterende klasser. Bangsebro sporet er ca 5 km let singletrack og godt afmærket i flad tæt bøgeskov med mange sving og små udfordringer undervejs. Det snor sig på kanten af grøfter, med mange broer over vandløb og mosehuller.
Adressen: Bangsebrovej 3, 4800 Nykøbing F.

Første rytter sendes afsted kl. 10.00 de følgende rytter sendes afsted med 1 minuts mellemrum.
Udlevering af nummer og mulighed for gennemkørsels fra kl 9.15

2. løb i Systofte, børn kører 45 minutter + omgangen færdig, resterende rytter kører 60 minutter + omgangen færdig.
Børnene kører afkorte rute.
Systofte sporet er et vildt singletrack på ca 6 km. Sporet snor sig på grusgravens bakkekamme og ned af de stejle skranter til søbredden og op igen.
Der er mange features, såsom, drops, wall-rides, hop, berms, rockgardens og lange broer. Det er godt afmærket og ved de svære features vil der være A og B linjer, så det kan køres af alle.

Adressen: Systofte Bygade 2, Systofte, 4800 Nykøbing F.
Starten går kl. 10.00

3. løb i Kettinge på den nationale mølledag, børn kører 45 minutter + omgangen færdig, resterende rytter kører 60 minutter + omgangen færdig. Børene kører afkorte rute.
Kettinge sporet er ca 3,5 km, sporet bliver bygget til dagen i den natur skønne gamle grusgrav, single tracks og stier med plads til overhaling, der vil features såsom hop, drop og broer. Det er godt afmærket og ved de svære features vil der være A og B linjer, så det kan køres af alle.
Adressen: Grønnegadevej 1, 4892 Kettinge
Starten går kl. 11.00
Udlevering af nummer fra kl 10.15
Der vil ikke være mulighed for gennemkørelse på dagen, men dagen før lørdag d. 18. juni kl 17.00-18.00 vil ruten være åben for gennemkørelse.

4. løb i Hamborgskoven, børn kører 45 minutter + omgangen færdig, resterende rytter kører 60 minutter + omgangen færdig.
Hamborgskovsporet snor sig ca 6,5 km igennem flot gammel bøge-, thuja- og granskov, sporet er lettere kuperet singeltrack med plads til overhaling, ved de svære features vil der være A og B linjer, så det kan køres af alle.
Adressen: Ved Hamborgskoven 2, 4800 Nykøbing F.