Tour de Jammerbugt - Ingstrup

Information og tilmelding

Mandag
27. juni 2022
Tour de Jammerbugt er et kommunalt motionsevent der i 2022 afvikles i 6 lokalsamfund i Jammerbugt Kommune. I start/målområdet i hver etapeby er der salg af mad og drikke, depot til deltagere. Du kan deltage i så mange løb du har lyst til og husk – alle løb er gratis i Tour de Jammerbugt!

OBS. Startnumre udleveres fra kl. 18.00 - vi anbaler at komme i god tid, da programmet starter kl. 18.30 og alle skal have startnumre inden programstart.

 
Du kan opleve hvad lokalområdet har at byde på og langs ruterne får du lov at mærke stemningen og se den fantastiske natur omkring de 6 lokalsamfund der er med i årets Tour de Jammerbugt. De 6 lokalsamfund der er etapebyer for årets Tour de Jammerbugt, er Hjortdal, Ingstrup, Skovsgaard, Gjøl, Tranum og Nørhalne i nævnte rækkefølge. Der er medaljer til alle deltagere og i hver by har du som minimum mulighed for at deltage på disse ruter: 5km gå/løb og 10km løb/cykel.
 
Vi glæder os til at se dig til en folkefest med motion, fællesskab, god stemning og forhåbentlig høj solskin.

OBS: Dem der skal på skattejagt skal have telefoner med og gerne have hentet appen Woop.

Program
18:00    Udlevering af startnumre
18:30    Velkomsttale og praktisk info
18:45    Fælles løbsstart for alle ruter (cyklister bagerst)
20:15    Lodtrækningspræmie á 500kr (der trækkes lod blandt alle startnumre på pladsen)

Målområdet
Der er et maddepot i målområdet hvor man som deltager kan forsyne sig når man kommer i mål. Der vil være et telt med musik og mulighed for at købe mad/drikke på pladsen. Når man er i mål, får man en medalje og er velkommen til at benytte teltet indtil alle er i mål og lodtrækningspræmien uddeles.

Ruterne
Underlaget er varierende på alle ruter fra asfalt, fliser, grusstier til græsområder. Ruterne kan godt gennemføres med fx en klapvogn, men vi anbefaler ikke racercykler på ruterne. Færden på ruten følger færdselsreglerne og enkelte steder vil der stå en løbsofficial i gul vest til at vise vej og styre sikkerheden. Alle ruter markeres med flag og info om rutefarverne gives i startområdet forud for løbsstarten.

Parkering
Vi anbefaler at man, hvis muligt, cykler/går/løber til startområdet og lader bilen stå derhjemme. Kommer man længere væk fra anbefales samkørsel. Parkering af biler må kun foregå på offentligt tilgængelige p-pladser og ikke være til gene for motionsløbets afvikling. Parkering er på eget ansvar.


 
 Event information
27. juni 2022
Ingstrup Stadion
Baunen 9
9480 Løkken
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dgi.dk/tidtagning
Tidtagning ved DGI Nordjylland - Tidtagning. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten.klingenberg@dgi.dk
5 km
Starter 18:30
10 km
Starter 18:30
10 km
Starter 18:30
1,5 km
Starter 18:30

Tour de Jammerbugt - Ingstrup

  • Ingstrup Stadion
  • Baunen 9
  • 9480 Løkken
  • Danmark

Har du spørgsmål?