Tour de Jammerbugt - Nørhalne

Information og tilmelding

Lørdag
17. september 2022
Tour de Jammerbugt er et kommunalt motionsevent der i 2022 afvikles i 6 lokalsamfund i Jammerbugt Kommune. I start/målområdet i hver etapeby er der salg af mad og drikke, depot til deltagere. Du kan deltage i så mange løb du har lyst til og husk – alle løb er gratis i Tour de Jammerbugt!

OBS. Startnumre udleveres fra kl. 14:00 - vi anbefaler, at I kommer i god tid, da alle skal have startnumre inden programstart kl. 15:00.

Vi glæder os til at se dig til en folkefest med motion, fællesskab, god stemning og forhåbentlig høj solskin på den sidste etape i Nørhalne.

Program
14:00    Udlevering af startnumre
15:00    Opvarmning, velkomsttale og praktisk info
15:15    Løbsstart for alle ruter (cyklister forrest)
17:00    Lodtrækningspræmier blandt alle forhåndstilmeldte startnumre på pladsen

Målområdet
Der er lagt op til festlig stemning på stadion, når man kommer i mål og har fået medaljer og vand. Der vil være levende musik, og mulighed for at købe mad og sodavand/fadøl – og selvfølgelig hygge i teltet med alle de øvrige deltagere. Lodtrækningspræmier på forhåndstilmeldte startnumre uddeles ca. kl. 17.

Parkering
Vi anbefaler at man, hvis muligt, cykler/går/løber til startområdet og lader bilen stå derhjemme. Kommer man længere væk fra anbefales samkørsel. Parkering af biler må kun foregå på offentligt tilgængelige p-pladser og ikke være til gene for motionsløbets afvikling. Parkering er på eget ansvar.

Ruterne
3 km ruten er lavet så den ikke krydser de mest befærdede veje, og den kan gennemføres med klapvogn eller barnevogn (underlag træflis, fliser, asfalt).

5 og 10 km ruten går gennem Nørhalne Stierne, villaveje og grusveje, og går begge omkring de flotte nyrenoverede stier ved Nørhalne Søen (her er det desværre ikke muligt at komme omkring med barnevogn/klapvog).

10 km cykelrute cykles på asfalt og grusveje omkring Nørhalne (racercykel anbefales ikke). Jess har lovet at sætte et glas koldt frisk komælk ud ved hans gård på Hedevej, og på Nordkærvej er der også depot med en forfriskning ved Mik & Mak / Nordjysk Fodboldgolf.

Alle ruter afmærkes grundigt med flag og afspærringer, og flere steder vil der stå løbsofficials i gule veste til at vise vej og styre sikkerheden. Færden på ruten følger de sædvanlige færdselsregler.





 
 Event information
17. september 2022
Nørhalne Hallen
Gustav Zimmersvej 27
9430 Vadum
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dgi.dk/tidtagning
Tidtagning ved DGI Nordjylland - Tidtagning. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten.klingenberg@dgi.dk
3 km
Starter 15:00
5 km
Starter 15:00
10 km
Starter 15:00
10 km
Starter 15:00

Tour de Jammerbugt - Nørhalne

  • Nørhalne Hallen
  • Gustav Zimmersvej 27
  • 9430 Vadum
  • Danmark

Har du spørgsmål?