Danish SUP Tour #4, Hvide Sande

Danish SUP Tour #4, Hvide Sande

Information og tilmelding

Søndag
4. september 2022

Velkommen til det 4. stop på Danish SUP Tour - det efterhånden legendariske Fjord X-ing event, som i år afvikles i forbindelse med EUROSUP 2022 (Europamesterskabet). Du kan derfor samtidig opleve Europas bedste SUP atleter dyste mod hinanden i Hvide Sande og Ringkøbing! Se meget mere om EM her: https://supcitydenmark.dk/

Søndag d. 4. september er vi således endnu engang tilbage i Hvide Sande med Danish SUP Tour. Eventen bliver kulminationen på et ugelangt Europamesterskab, og vi håber, at se rigtig mange på vandet og ikke mindst slå rekorden fra 2021 hvor +200 krydsede Ringkøbing Fjord. Der er nemlig tale om det klassiske downwind event på tværs af fjorden (12-15 km.) for Danish SUP Tour deltagere og en kortere tur enten på fjorden eller Vonå i Ringkøbing for Social SUP Tour deltagere.

Da eventen afvikles i forbindelse med EUROSUP 2022 anbefaler vi selvfølgelig, at man bruger hele weekenden (2.-4. sep.) i Hvide Sande og oplever den fede stemning omkring afviklingen af europamesterskabet. 

De officielle distancer er:

  • Officiel Danish SUP Tour (ca. 12-14 km. afhængigt af ruten)
  • Social SUP Tour (ca. 4,5 km.)

PRIS
Danish SUP Tour:
335,- / 235,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer)
Social SUP Tour: 225,- / 175,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer)

*Som Surf & SUP Danmark medlem koster Danish SUP Tour kun 235,- kr. og Social SUP Tour 175,- kr. Du kan blive medlem af Surf & SUP Danmark her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under Surf & SUP Danmark eller er registreret som individuelt medlem af forbundet (koster 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på surfsup.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

Med i deltagerprisen (gælder alle deltagere) er der en unik personlig lycra, en lækker goodiebag (state energy, energibar, frugt m.v.) samt frokost sandwich og vand. Tilsvarende har vi adskillige lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere som bl.a. tæller Apollo Sports, Fanatic, State Energy og Oister. Alle deltagere er automatisk med i lodtrækningen om præmierne.

PROGRAM*
10.00 - 11.00: Check-in (alle deltagere) v. Kloster surf spot (Baggersvej, 6950 Ringkøbing)
11.30 - 11.45: Social SUP Tour, Surfers meeting, v. Ringkøbing Ro- og Kajakklub
11.30 - 11.45: Danish SUP Tour, Surfers meeting, v. Vellingevej 69, 6950 Ringkøbing
12.00 - 14.30: START - Danish SUP Tour
12.00 - 13.30: START - Social SUP Tour
14.30 - 15.00: Præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier (Social SUP Tour & Danish SUP Tour)
*OBS: Programmet er foreløbigt og kan ændre sig ift. vind- og vejrforhold.

SOCIAL SUP TOUR
Social SUP Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social SUP Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-).

Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være super lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

RACE MAP
Eventen har base ved Kloster Surf Spot. Ruten for Danish SUP Tour deltagere starter ved fiskehusene på Vellingevej sydøst for Ringkøbing. Herfra padles der ca. 2-2,5 km. i fælles flok til et startområde sydøst fra Fiskehusene. For Social SUP Tour deltagere padles der på den hyggelig og beskyttede Vonå i Ringkøbing. Nedenfor fremgår detaljer for Danish SUP Tour og Social SUP Tour ruterne.

Danish SUP Tour: Ruten er ca. 12-13 km.


Social SUP Tour, Ruten er ca. 5.5 km. på Vonå i Ringkøbing.


EVENT VENUE
Eventen har base ved Kloster Surf Spot, hvor det er muligt at parkere på et mindre areal. Kloster Surf Spot agere også målområde imens startområdet ligger ved fiskehusene på Vellingevej sydøst for Ringkøbing.

FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en energidrik fra vores sponsor STATE ENERGY og en sandwich + frugt (OBS! Hvis du tilmelder dig senere end onsdag d. 31. august vil vi ikke kunne garantere dig en sandwich.) Forplejning udleveres ved check-in.

OVERNATNING
Planlægger du én eller flere overnatninger i Hvide Sande og omegn anbefaler vi, at du booker med det samme. Grundet Europamesterskabet vil der være mange besøgende i byen og perioden er forsat sommerferie for tyskerne som ofte tager på ferie i Hvide Sande. Alt efter behov og ønsker anbefaler kan vi anbefale nedenstående:

*Der er ingen særlige overnatnings aftaler med de nævnte steder.

CLEAN - vi samler plastik op i samarbejde med Oister Mobil
Vi synes det er vigtigt at vi alle sammen er med til at passe godt på vores fælles SUP legeplads, som er havnene, kanalerne og strandene. Gennem vores bæredygtigheds koncept Clean opfordrer vi derfor alle udøvere og gæster til vores events til, at samle plastik op i og omkring vores arrangementer. Vi stiller nogle CLEAN kasser op hvor man kan dumpe plastikaffaldet og du kan også bruge vores genbrugs mesh net opsamlingsposer der er lavet sammen med She Works (www.sheworks.dk).  

Oister er også med til at vi får samlet et clean-up team i Hvide Sande kl. 14.15 - 15.15, hvor vi sammen går rundt ved fjorden og samler plastik og andet skrald op - vi håber du vil være med!

TEAM KONKURRENCE:
Vi fortsætter team konkurrencen i 2022, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2022 vinder team konkurrencen. NOTE: En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være juniorudøverens bedste pointmæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2022 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA:
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
4. september 2022
Westwind Syd - Hvide Sande
Sønder Klitvej 1
6960 Hvide Sande
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.surfsup.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten@surfsup.dk
12,5 km
Starter 12:33

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
12,5 km
Starter 12:33

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 12:00

Pris pr. deltager
Pris 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

28270224
morten@surfsup.dk
http://www.surfsup.dk

Danish SUP Tour #4, Hvide Sande

  • Westwind Syd - Hvide Sande
  • Sønder Klitvej 1
  • 6960 Hvide Sande
  • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere