EventyrHike Sydvestjylland 2023

EventyrHike Sydvestjylland 2023

Lørdag
28. oktober 2023


Velkommen til
EventyrHike Sydvestjylland 2023

Lørdag d. 28. Oktober 
"DEN HØJE HIMMEL OG DET FLADE VADEHAV"

EventyrHike er en ny måde at opleve et landskab og en historisk egn. Bevæg jer gennem dagen, oplev kultur og natur smelte sammen, nyd roen og tiden til at være sammen. Er du til skønne vandreture, så skal du helt sikker med på vores EventyrHike - en eventyrlig vandretur i et af Danmarks mest naturskønne og spektakulære landskaber omkring Blåvand og Vadehavet, hvor du vil opleve historiens vingesus, bølgende klitter, rolige skove, imponerende tidsvandsområder, storslåede heder og langstrakte strande. Turen er for alle med mod på eventyr, oplevelser, indtryk og interesse for kultur og natur, for samvær og nærvær. Vi har sørget for det hele; mad, rute, kulturelt indhold. Forude venter en eventyrlig oplevelse.

EventyrHike er en eventyrlig vandretur i et af Danmarks mest naturskønne og spektakulære landskaber. Fra morgen til aften bevæger du dig i det vidstrakte landskab med bølgende klitter, rolige skove, imponerende tidevandsområder, storslåede heder og langstrakte strande. Alene eller sammen men en ven, familiemedlem eller kollega finder du selv din vej gennem landskabet, ved brug af en finurlig og inspirerende ”Roadbook”, der er en mellemting mellem et ”skattekort” og en ”informationsfolder”. Det er et lille hæfte der på forskellig vis både guider dig rundt på ruten, samt giver dig information om området. Det kan være kulturelle, naturmæssige historier der knytter sig til de ting eller områder I møder undervejs.

Distance
Distancen I tilbagelægger vælger I selv undervejs. Undervejs på turen vil vil roadbooken give jer nogle valg. Tager I den lange eller den korte vej? Tager I turen gennem terrænet eller bliver I på stien.  Den korteste vej vil i alt være ca. 20km mens den længste vej vil være omkring 40km

Hvem er turen tiltænkt?
Alle aldersgrupper med mod på eventyr og oplevelser samt et minimum af grundform. Kan du gå 10km med lidt overskud, vil du kunne gennemføre denne EventyrHike.


En del af Hiken går gennem et fuglereservat, hvor det ikke er tilladt at medbringe hunde. Derfor er det desværre ikke muligt at have din hund med på denne Hike. Takker for forståelse.
 

Frokost i naturen
Ca. halvvejs på ruten vil I komme til et lejrområde, hvor der vil blive serveret lækker frokost til alle. I får her mulighed for at slappe af i naturen og hinandens selskab, mens maden bliver serveret for jer. 

Dette er med i prisen:

- Vi har sørget for det hele
- Kom tæt på naturen og kulturen ved Vadehavet
- Roadbook med let forståelig ruteanvisninger
- Historiske og kulturelle fortællinger om området
- Frokost undervejs med lækker vegetar-mad fra kokkeholdet Flambadou
- Kaffe/The fra Brew Company
- Snacks til turen
- Medalje til alle
- Professionelt arrangeret event


"Turen var super planlagt, det var nemt at følge ruten, lækker mad og varieret terræn. Det var et dejligt område I havde valgt og skønt med lidt historie blandet sammen - en virkelig skøn tur og vi kommer gerne igen. Kæmpe thumbs up og tak til jeres skønne hjælpere og jer for den dejlige dag."
Ninna Sørensen, deltager i EventyrHike
 

Find alle informationer om Nordisk EventyrHike Sydvestjylland på
Eventyrsport.dk/Events/Eventyrhikesydvestjylland



Vilkår for deltagelse i et Eventyrsport Events løb:
eventyrsport.dk/events/vilkar-for-deltagelse-i-et-eventyrsport-event


 Event information
28. oktober 2023
Hvidbjerg Strand Feriepark
Hvidbjerg Strandvej 27
6857 Blåvand
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.eventyrsport.dk/events/eventyrhikesydv

 Arrangør
Eventyrsport Events

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Eventyrsport Events :

92154527
tga@eventyrsport.dk
https://www.eventyrsport.dk/events/eventyrhikesydvestjylland

EventyrHike Sydvestjylland 2023

  • Hvidbjerg Strand Feriepark
  • Hvidbjerg Strandvej 27
  • 6857 Blåvand
  • Danmark

SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNERE