Kona Sports Junior SUP Tour - Stevns

Kona Sports Junior SUP Tour - Stevns

Information and registration

Saturday
13 August 2022
Lørdag den13. august inviterer vi alle børn og unge under 16 år til en fantastisk dag på stranden i Rødvig Stevns! Vi afvikler det andet stop på vores helt nye Junior SUP Tour, hvor der er plads til alle uanset niveau. Med hjælp fra eventens hovedsponsor, Kona Sports, stiller vi tilmed alt udstyr til rådighed (boards, padler, leash, lycras, bøjer m.v.) og du skal derfor blot medbringe din egen våddragt og en svømmevest/redningsvest.

Vores mål med eventen er, at kunne tilbyde både nybegyndere og mere erfarne SUP udøvere en super hyggelig og sjov dag på stranden fyldt med leg, konkurrencer og ikke mindst nogle lækre lodtrækningspræmier. 

PROGRAM
10.00 - 10.30: Regisrering v. stranden samt udlevering af goodiebag
10.30 - 10.45: Briefing til alle deltagere
11.00 - 11.45: Undervisning i SUP* (niveauinddeles)
12.00 - 12.30: SUP stafet
13.00 - 14:00 : SUP Beachrace
14.30: Præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier

*Vi vil gerne give dig muligheden for at lære noget nyt på SUP og for eksempelvis hjælpe dig med din padleteknik. Derfor tilbyder vi en niveauinddelt undervisning så alle, uanset erfaring, kan få noget med hjem.

UDSTYR
Vi stiller gratis specialdesignede boards til børn og unge (Kona Sports Inflatables 11'), padler og leashes til rådighed. Du er velkommen til også at medbringe dit eget udstyr til fx undervisningen i SUP. I forbindelse med SUP stafetten og SUP Beachrace vil vi dog stille krav til at du padler på Kona Sports boards (OBS: Du er velkommen til anvende din egen padle).

FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en goodiebag med juice, frugt, müslibar, snacks samt andre lækkerier.

SIKKERHED
Aktiviteterne afvikles tæt på stranden i Rødvig Stevns, som gør at alle kan få en sikker og god oplevelse på vandet. Der vil under hele eventen være kompetente instruktører og personer med stor erfaring indenfor vandsport tilstede - både på land og i vandet. Der udarbejdes desuden altid en risiko- og sikkerhedsplan, som vil være tilgængelig for deltagere og forældre på dagen. Da alle deltagere er under 18 år vil vi stille krav til, at forældre eller værge har givet accept til deltagelsen i eventen.

OMRÅDE
Event basen bliver på stranden foran Konference & Hotel Klinten. Der vil være drop-off af boards og udstyr på stranden (lilla stiblet linje). Det er forbudt at parkere på havnen og i Rødvig Hovedgade og derfor skal man anvende de afmærkede områder på nedenstående kort. Fra Konference & Hotel Klinten er der direkte adgang via en trappe til sandstranden og LimeLight BoardSport Club med adressen Fiskerihavnen 24, 4673 Rødvig Stevns. Check-in vil foregå ved klub containerne ved på stranden. Der er toiletter med gratis adgang flere steder på havnen.KONKURRENCER
Ved et Junior SUP Tour stop afvikles der to typer konkurrencer: SUP Stafet og SUP Beachrace.

I SUP Stafet er man på hold med en eller flere af de andre deltagere. Holdene oprettes først i forbindelse med briefingen på dagen. Der tages højde for en ligelig fordeling af piger og drenge på holdende i det omfang at det er muligt.

I SUP Beachrace konkurrere deltagerne mod hinanden på en sjov bane, som er makeret med bøjer i vandet. Banen er ca. 250-400 meter lang og der padles i 'heats' af 2-3 omgange afhængigt af vind- og vejrforhold. X antal går videre til en A-finale og x antal går videre til en B-finale (antallet afgøres ud fra antallet af deltagere). Alle får således mulighed for at padle min. 2 gange på banen. Afhængigt af aldersfordelingen blandt de tilmeldte vil vi overveje en aldersgruppering således der konkurres mod jævnaldrende.

---------------
Kona Sports Junior SUP Tour afvikles og sanktioneres af Dansk Surf & Rafting Forbund. I 2022 er serien sponsoreret af Kona Sports og består af to events som udelukkende er for børn og unge under 16 år. Både nybegyndere og mere erfarne SUP udøvere kan deltage. Målet for hvert event er, at skabe en dag med gode, sjove og lærerige oplevelser på vandet for alle deltagere.
 Event information
13 August 2022
Rødvig Stevns
Fiskerihavnen 18
4673 Rødvig Stevns
Denmark
See map below
Registration is closed
www.surfsup.dk
This event is timed by ST App Service. There will be no chip timing for this event. All queries should be sent to the organiser of the event.
For result queries please e-mail: sofie@dsrf.dk

 Facebook

This functionality requires the use of 'Statistics and marketing' cookies, which you have now allowed.
Click here to review your cookie settings

 Organiser
Surf & SUP Danmark

In case of questions about the event please contact Surf & SUP Danmark:

27859892
sofie@dsrf.dk
www.surfsup.dk

Kona Sports Junior SUP Tour - Stevns

  • Rødvig Stevns
  • Fiskerihavnen 18
  • 4673 Rødvig Stevns
  • Denmark

Tak til vores samarbejdspartnere