Danish SUP Tour #5, Ishøj

Danish SUP Tour #5, Ishøj

Information og tilmelding

Lørdag
1. oktober 2022

NB: VI HAR FORETAGET ÆNDRINGER I RACE COURSE FOR DANISH SUP TOUR DELTAGERE GRUNDET VEJRUDSIGTEN! SE NEDENFOR.

Skal du være med til at runde årets SUP sæson af? Velkommen til det sidste stop på Danish SUP Tour 2022 - den danske udgave af det amerikanske SUP event, Carolina Cup, hvor der både padles på søer, langs kysten og i to forskellige havnemiljøerne.


Sammen med Ishøj Surfklub afvikler vi det sidste SUP event i 2022 i naturområdet omkring Ishøj og Greve Marina samt kyststrækningen langs Ishøj, Vallensbæk og Brøndby, hvor vi har mulighed for at give deltagere på alle niveauer og i alle aldre en god oplevelse på vandet. Udover en tur på vandet krydre vi som sædvanlig også det sidste stop med en afslutningsfest, med mad på grillen, kolde øl og vand m.v. (middag tilkøbes særskilt i forbindelse med tilmelding til eventen).

*Som DSRF medlem koster Danish SUP Tour kun 235,- kr. og Social SUP Tour 175,- kr. Du kan blive medlem af Surf & SUP Danmark her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under Surf & SUP Danmark eller er registreret som individuelt medlem af Surf & SUP Danmark (koster 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på surfsup.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

Med i deltagerprisen (gælder alle deltagere) er der en lækker sandwich, frugt og energidrik. Tilsvarende har vi adskillige lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere, som alle deltagere automatisk er med i lodtrækningen om.

PROGRAM*
10.00 - 11.30: Check in og udlevering af sandwich, energi drik m.v. (alle deltagere) v. Ishøj Surfklub
12.00 - 12.15: Surfers meeting (alle deltagere) v. Ishøj Surfklub
13.00: START: Danish SUP Tour + Social SUP Tour (hver opmærksom på at starten går i bunden af Jægersø)
14.30 - 14.45: Lodtrækningspræmier, Social Paddle Tour
16.00 - 16.15: Præmieoverrækkelse, Danish SUP Tour
16.15: Hang around v. Ishøj Surf Klub
17.00 - 22.00: Grill middag (tilkøbes)

*programmet er med forbehold for ændringer ift. vind og vejr. Ændringer korrigeres her på siden og sendes også ud til alle deltagere.

SOCIAL SUP TOUR
Social SUP Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social SUP Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-). Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være super lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

RACE MAPS
For Social SUP Tour deltagere er ruten 5-6 km. lang. Starten går i bunden af Jægersø (samme sted som Danish SUP Tour deltagere) og ned gennem indsøerne for dernæst at gå retur til Arken, rundt om Arken, en enkelt overbærring til Ishøj Havn for dernæst at padle gennem Ishøj Havn til målområdet ved Ishøj Surfklub.

For Danish SUP Tour deltagere er ruten ca. 13,3 km tur/reur i indsøerne Jægersø og Lille Vejlesø, rundt om arken, overbærring til Ishøj Havn, Nord på til Vallensbæk Havn og overbæring til Ringebæk Sø, tur/retur de fire indsøer hvorefter ruten går retur til mål ved Ishøj Surfklub.

EVENT VENUE
Eventen har base ved Ishøj Surfklub. Starten går dog fra bunden af Jægersø hvorfor der vil være board-drop off zone på græsarealerne umiddelbart ved startområdet i Jøgersø. Parkering findes ved arken og langs Skovvej (se lyserød markering på kort nedenfor). Målområdet er ved Ishøj Surfklub hvor parkering er begrænset.


FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en sandwich og en energidrik fra vores sponsor STATE ENERGY (OBS! Hvis du tilmelder dig senere end onsdag d. 28. oktober vil vi ikke kunne garantere dig en sandwich.) Forplejning udleveres ved check-in.

OVERNATNING
Ønsker du at finde overnatning i Ishøj område kan vi anbefale Danhostel Ishøj, Zleep Ishøj, Tangloppen camping.
*Der er ingen særlige aftaler med de nævnte steder.

TEAM KONKURRENCE
Vi fortsætter team konkurrencen i 2022, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2022 vinder team konkurrencen. NOTE: En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være juniorudøverens bedste pointmæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2022 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
1. oktober 2022
Ishøj Surfklub
Søhesten 21
2635 Ishøj
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.surfsup.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: michael@surfsup.dk
12 km
Starter 13:00

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
12 km
Starter 13:00

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 13:00

Pris pr. deltager
Pris 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

25142068
michael@surfsup.dk
www.surfsup.dk

Danish SUP Tour #5, Ishøj

  • Ishøj Surfklub
  • Søhesten 21
  • 2635 Ishøj
  • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere