13. november 2022 -
26. februar 2023

Crossløbsserien - Storstrømmen 2022/23

Ta´ udfordringen op og prøv kræfter med vinterens fire fedeste crossløb!
Crossløb er terrænløb på afmærkede ruter i Storstrømmens varierede og udfordrende natur. De fire løb er geografisk spredt i Storstrømmens område, og der vil både være kendte løbeområder samt sikkert også et par nye bekendtskaber for langt de fleste. Løbene giver nye oplevelser og udfordringer hver gang.
I sæsonen 2022/23 byder crossløbene på oplevelser i spektakulære naturområder, når Faxe Kalkbrud og Vintersbølleskov ved Nyråd skal besøges.
Læg dertil
kirsebærplantagerne og kysten ved Frederiksdal Gods o
g den smukke udsigt over Grønsund med varieret terræn ved Næsgård Efterskole. Så vi tør godt garantere fire  fede løbeoplevelser.
Ved tilmelding til alle fire løb indgår du automatisk i den samlede konkurrence (deltagelse i minimum 3 løb), men løbene kan også tilmeldes enkeltvis. Med tre forskellige distancer (ca. 4, 8 og 12 km) henvender crossløbene sig til børn/unge, motionister og mere ambitiøse løbere, der vil have høj puls og styrke løbeformen i de rå vintermåneder.

De fire løb:
Søndag d. 13. nov. 2022 – Vintersbølleskoven. Arrangørklub: Nyråd Løbeklub
Søndag d. 11. dec. 2022 – Frederiksdal Gods. Arrangørklub: Vestlolland Tri
Søndag d. 15. jan. 2023 – Faxe Kalkbrud. Arrangørklub: Løbeklubben Sibirien
Søndag d. 26. feb. 2023 – Næsgaard Efterskole

Mere information og de præcise ruter er klar i løbet af efteråret og vinteren.

Distancer og starttider:
Der kan vælges mellem distancerne 4, 8 eller 12 km til alle fire runder. Der løbes omgange på en rute á ca. 4 km. Rutens længde kan variere med plus/minus 300 meter, så vi sikrer den optimale rute i forhold til området, der løbes i.
For at indgå i klubkonkurrencen skal du have løbet samme distance til minimum 3 af de fire løb i serien. Ønsker du at ændre distance i løbet af serien udtræder du af klubkonkurrencen.
Løbene skydes i gang kl. 10.30

Priser:
310,- for online tilmelding til alle fire løb (+gebyr)
99,- for online tilmelding til et enkelt løb (+gebyr)
Online tilmelding kan ske frem til onsdagen før løbet.
Tilmelding til alle fire løb skal ske senest onsdag d. 9. november kl. 23.59.
Eftertilmelding på dagen kan ske ved start/målområdet til hver runde. Eftertilmelding til alle fire runder koster 375,- og eftertilmelding til et enkelt løb koster 125,- Betaling KUN med mobilepay.

Crossløbsserien på facebook:
Du kan se billeder fra løbene og få andre opdateringer på siden ”DGI Storstrømmen – Outdoor” samt den åbne gruppe ”Crossløbsserien i DGI Storstrømmen”

Praktiske informationer om resultater, klubkonkurrencen med mere.
Læs mere om alderskategorier, klubkonkurrencen og praktiske informationer HER

Arrangører:
Bag Storstrømmens crossløbsserie står Bevæg dig for livet – løb, herunder DGI Storstrømmen samt de fire lokale arrangører fra Nyråd Løbeklub, Løbeklubben Sibirien, Vestlolland Tri og Næsgaard Efterskole.