Lørdag
28. januar 2023

STI100 Trail Run 2023, Blokhus.
Super trailløb i det skønne område "Kirkesande" i Blokhus Klitplantage.
Løbet foregår som et RUNDELØB á 5,30 km,  Ruten er ægte trail, foregår i meget varieret og kuperet terræn. Der løbes på grusvej, vandrestier og smalle single tracks. Der anbefales brug af løbesko med godt greb/trailsko.
Løbet blev afholdt første gang i 2016, og årets udgave er således 7. udgave(missede 2021 pga. Corona) af det populære løb.
Vejret kan have stor indflydelse på underlaget, og vi har prøvet både sne, frost, regn og lækkert solskinsvejr til de tidligere års løb.

Distancer
Der kan løbes fra 1 - 4 runder, således der frit kan vælges mellem distancerne 5,3km, 10,6km, 15,9km eller 21,2 km.(1/2-marathhon).

Dato, tid og sted:
Lørdag, d. 28. januar 2023
Starttidspunkt for alle distancer er kl. 11.00.
Start/målområde = Stævneplads på P-plads på Nordsiden af Aalborgvej mellem Hune og Blokhus.
Adresse:
Aalborgvej
9492 Blokhus

Prisen for forhåndstilmeldte er kr. 150,- uanset distance.
Eftertilmelding kr. 175,- (såfremt der ikke bliver udsolgt inden sidste tilmeldingsfrist)
Medaljer m.m
Der er medaljer til alle deltagere
Forplejning:
Der vil være depot i mål/start-området med vand, saft, cola, frugt, slik, kage og chips + "løb videre" depot med vand, saft, cola, frugt, slik og chips.
Der vil, traditionen tro, være grilpølse m/brød til alle efter løbet.

Rute-kort og opmærkning
Ruten vil være godt opmærket med rød/hvide minestrimler og skilte med retningspile. Enkelte steder på ruten vil der være placeret officials.

Tidtagning & Startnumre
Elektronisk med chip.

Udlevering af startnumre foregår fra infotelt på stævnepladsen fra kl. 09.30.

Parkering:
Der er flere muligheder på strækningen(Aalborgvej)/Vesterhavsvej) mellem Hune og Blokhus. Der henvises primært til P-pladsen til Gateway Blokhus samt v/øvrige P-pladser langs Vesterhavsvej/Aalborgvej..