Giber Ringvej Løbet 2022

Giber Ringvej Løbet 2022

Information og tilmelding

Søndag
27. november 2022
For at fejre, at Giber Ringvej (tidligere kaldet Beder-Bering-vejen) snart forbinder hele strækningen fra Beder-Malling til motorvejen ved Hørning, er BMI Løb & Motion, Tranbjerg Løber og TMG Gå & Løb gået sammen om at arrangere et åbningsløb!
Det afvikler vi søndag 27. november med start kl. 10 fra det sted, hvor Giber Ringvej krydser Oddervej (vestsiden).
Der er parkeringspladser på stykket fra Beder Landevej til Oddervej, og officials hjælper med til at få alle sikkert over vejen til og fra start- og målområdet.
 
Vælg mellem 7 km, 14 km eller halvmaraton (tæller til Klub 100), eller gå turen på 7 km. Ruten er i sagens natur udelukkende på asfalt, forudsat at tidsplanen for byggeriet holder. Prisen uanset distance er 75 kr. (+gebyr på 15,- kr.) – for den pris får du en once-in-a-lifetime oplevelse, god stemning, glade officials, officiel tidtagning med chip i startnummeret, væskedepot, medalje, goodiebag og diplom!
 
AURA og Nordea er de primære sponsorer på løbet sammen med danbolig Beder og Nybolig Højbjerg, Pokalforum i Beder sørger for, at alle deltagere får en flot medalje i mål, og REMA 1000 i Mårslet disker op med en goodiebag med lidt godt, når du er kommet i mål. Undervejs på ruten kan du tanke op med vand.
 
Ruten:
Vi har desværre kun fået lov til at bruge en begrænset del af strækningen, så 7 km løber (eller går) ud til omkring Testrupvej, hvor der er væskedepot, og derefter hjem igen.
14 km løber længere ud ad ringvejen, og ved rundkørslen, der fører til Obstrupvej, løber de op ad vejen til Obstrupvej, tilbage igen, fortsætter vestpå til Landevejen, hvor de vender om og løber tilbage og derefter til mål.
Halvmaraton gør ganske enkelt begge dele – første den lange og så den korte sløjfe. Særligt for halvmaraton: Klub 100 og DHK’s regler er gældende, så uret må ikke have autostop slået til, og det må ikke stoppes på noget tidspunkt undervejs.
 
Sportstiming registrerer automatisk tiden i mål, og efter løbet kan diplom udskrives fra resultatlisten.
Der er begrænsede toiletfaciliteter omkring start (vi henviser også til Egelund, Bredgade 5, hvor der er toiletter), og bagageopbevaring foregår på eget ansvar i en pavillon, vi stiller op.
Der er et maks. deltagerantal til løbet på 750.

 
Ruterne kan ses her (der tages forbehold for mindre justeringer):

7 km - https://www.plotaroute.com/route/2049969?units=km
14 km - https://www.plotaroute.com/route/2049971?units=km
21,1 km - https://www.plotaroute.com/route/2049980?units=km
 Event information
27. november 2022
Tilmelding er lukket
7 km

Pris pr. deltager
Pris 75,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
14 km

Pris pr. deltager
Pris 75,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
21,1 km

Pris pr. deltager
Pris 75,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

Har du spørgsmål?