Brabrand Sø Halvmarathon Påskeløbet en del af den jyske påsketrippel

Brabrand Sø Halvmarathon Påskeløbet en del af den jyske påsketrippel

Information og tilmelding

Torsdag
6. april 2023

Dette løb er 1. del af "Den Jyske Påsketrippel" Brabrand sø 6/4 - Kolstrup Gods 7/4 og Vognsbølparken 8/4, gennemføres alle tre, så udleveres ekstra specialmedalje i Esbjerg på løbsdagen. Man behøver ikke deltage i alle tre halvmarathonløb, men gør man det så vanker der en ekstra "Trippel medalje".

Om Brabrand Sø halvmarathon: Løbet er connonball hvor hygge er i højsæde hvor depoterne består af slik, chips, cola, cacaomælk og vand og snak.tid er noget der går men ikke så vigtigt som hyggen er, men er du en af de hurtige for du kage før de andre.

Prisen er 90 kr.+ 15 kr. i gebyr  (vis du er medlem af Dansk halvmarathonklub givers der 25 kr. i rabat) med medalje.

Da dette er en del af den Jyske påske trippel som bliver afholdt sammen med:
Kolstrup Gods d. 7.04.2023 (Christiansfeld) Del 2 af Påsketrippel
Vognsbølparkens marathon .d 8.04.2023 (Esbjerg) Del 3 af Påsketrippel


Startsted: er Parkeringsplasen på hjørnet af  Søholmvej & Søskovvej, 8260 Viby J.

Rutebeskrivelse: Der løbes 2 runder om søen.
1. omgang løber vi af Søskovvej ned mellem de Brabrand søen og Årslev Engsø ned til Brabrand stien som vi følger ind mod byen ind til Viby Ringvej hvor vi løber mod Viby ned til motorvejsbroen hvor der er depot derfter går turen via af Brabrand stien ud mod Stavstrup og ud til Y-krydset og op mod Søholmvej og ind af grusstien hvor der er depot igen og 1. omgang er over på 11,1 km.
2.omgang løber vi på grusstien forbi Stavstrup tennisklub over Bispevej ned til Højre af Brabrand stien til vi kommer til depotet ved motorvejsbroen løber under broen og af stien langs Viby ringvej op til højer af trappen ned til Brabrand stien til højre igen og løber langs Brabrand stien til vi kommer ud til Søskovvej op igennem søerne igen op til depotet som nu er mål og de 10,1 km på 2. omgang er nu genneføret og du har løbet et halvmarathon.

info om løbet. Løbet er et Cannonball, tidstagning bliver gjort i sammebjede med Sportstiming, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Der løbes på eget ansvar som bekraftes ved ved tilmelding.

Læs mere på løbetshjemmeside www.brabandsoehalvmarathon.dk  

Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.

Begrænsede pladser tilbage. Tilmeld dig snart hvis ikke du vil gå glip af en plads.
 Event information
6. april 2023
Gruspladsen
Søholmvej 80
8260 Viby J
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 1. april 2023 18:00
1 Resterende pladser
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.

Brabrand Sø Halvmarathon Påskeløbet en del af den jyske påsketrippel

  • Gruspladsen
  • Søholmvej 80
  • 8260 Viby J
  • Danmark