XTERRA Aarhus

Information og tilmelding

Søndag
14. september 2014
LUKKET for tilmelding, eftertilmelding på dagen muligt mod ekstra gebyr på 100 kr. (Kun kontanter)
START: Endurance 10.00, Performance og Bike And Run 11.00
Program:

Kl. 08:00 - 18:00 XTERRA Aarhus

Kl. 08:00 - 10:30 - Afhentning af startnummer m.m.**

Kl. 08:00 - 10:45 - Cykel check-in***

Kl. 09:30 - 09:45 - Velkomst og optakt til Endurance + stafet

Kl. 09:45 - Race briefing for Endurance + stafet

Kl. 10:00 - XTERRA Endurance + stafet

Kl. 10:30 - 10:45 - Velkomst og optakt til Performance + MTB’n’RUN

Kl. 10:45 - Race briefing for performance + MTB’n’RUN

Kl. 11:00 - XTERRA Performance + MTB’n’RUN

Kl. 13:00 - Forventet første på Performance el. MTB’n’RUN

Kl. 14:00 - Forventet første på Endurance el. stafet

Kl. 18.00 - CUT-OFF og uddeling af lodtræknings- og konkurrencepræmier

Kl. 18:30 - Pladsen lukker

XTERRA Aarhus Performance (400 kr)
Tilmeld dig allerede i dag og bliv en del af en fantastisk event. Kom og del en masse smil, blod, sved og tårer når vi til september afholder XTERRA Aarhus. Med udgangspunkt fra Moesgaard Strand inviteres der til et kuperet terræn med dybe slugter og frygtindgydende skrænter tæt mod havet. Ruten er i afvekslende terræn med en god blanding single track, skov veje, lidt downhill og uphill samt åløb, bakker og lidt små hop og trapper, snævre stier og store horisonter ved stranden. Mest af alt en god portion fantastiske naturoplevelser hvor der bliver arbejdet med alle dimensioner. Et event i en af Danmarks mest besøgte skove hvor store sammenhængende områder af bøgetræer bugter sig over eventet i bedste trail stil.
 
Distancer:
500m svømning, 25km MTB og 7,5 Trailløb.

XTERRA Aarhus Edurance (550 kr/Stafet 750)
Endurance er distancen for de helt hårde drenge og piger. Med udgangspunkt fra Moesgaard Strand inviteres der til et kuperet terræn med dybe slugter og frygtindgydende skrænter tæt mod havet. Ruten er i afvekslende terræn med en god blanding single track, skov veje, lidt downhill og uphill samt åløb, bakker og lidt små hop og trapper, snævre stier og store horisonter ved stranden. Mest af alt en god portion fantastiske naturoplevelser hvor der bliver arbejdet med alle dimensioner. En event i en af Danmarks mest besøgte skove hvor store sammenhængende områder af bøgetræer bugter sig over eventet i bedste trail stil.
Max. 150 deltagere!!

Distancer
1000m svømning, 50km MTB og 15 Trailløb.
Præmier: Der vil være masser af lækre lodtrækningspræmier. Vind en Specialized Mountainbike, HEAD Swimming udstyr, ECCO løbesko og mange andre lækre præmier.

Bike and Run
MTB & Run er for dig der elsker at få sved på panden, men ikke er så vild med svømmedisciplinen. Med udgangspunkt fra Moesgaard Strand inviteres der til et kuperet terræn med dybe slugter og frygtindgydende skrænter tæt mod havet. Ruten er i afvekslende terræn med en god blanding single track, skov veje, lidt downhill og uphill samt åløb, bakker og lidt små hop og trapper, snævre stier og store horisonter ved stranden. Mest af alt en god portion fantastiske naturoplevelser hvor der bliver arbejdet med alle dimensioner. Et event i en af Danmarks mest besøgte skove hvor store sammenhængende områder af bøgetræer bugter sig over eventet i bedste trail stil.

Distancer:
25km MTB og 7,5km Trailløb.
 
 Event information
14. september 2014
Aarhus
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket

XTERRA Aarhus

  • Aarhus
  • Danmark