Forårsjævndøgnsløb/walk - Team Førslev Motion

Information og tilmelding

Søndag
19. marts 2023

Om du løber eller går er helt op til dig, dog er maraton distancen kun for løbere.

Distancer: Marathon (42,4 km), halvmarathon (21,2 km) 10,6 km, 5,7 km og børneruten - 1 mile (1,6 km)

Da man også kan tilmelde sig via vores hjemmeside er deltager antallet  94 personer d. 9/3 kl.18
Fodelt på 23 på halvmaraton, 30 på 10,6 km, 36 på 5,7 km og resten fordelt på andre distancer. Se evt gerne mere info vi vores hjemmeside. OBS KUN 19 PLADSER TILBAGE !! (9/3)

Ruter: Alle er godt afmærket og 10,6 km ruten er opmålt af autoriseret opmåler. Halvmarathon løber 10,6 km ruten 2 gange, og marathon løber 10,6 km ruten 4 gange. Ruterne er gode til PR. Asfalt hele vejen, på stort set flad vej, med enkelte mindre stigninger. Der løbes efter cannonball princippet. Hver deltager er selv ansvarlig for tage sin egen tid, samt at få sin tid noterer i løbsprotokollen ved mål. Der er tidsgrænse på max. 6 timer.
Maraton og halvmaratonløb tæller i klub100, så fremt deltagerantal og antal gennemført er overholdt.

Depot: Der vil være fuldt depot til maratonløbere ved 10, 20, 30 km og i mål. Der vil være fuldt depot til halvmaraton deltagere ved 10 km og i mål. Samt væske depot ved ca. hver 3. km til halv- og helmaraton, samt dem som deltager på 10 km.

Forplejning: Der vil være vand, frugt, kaffe/the samt kage til alle deltager i mål.

Starttider: Marathon kl. 08.00 (breefing 7.55) / halvmarathon kl. 09.00 (breefing 8.55) / 10,6 km, 5,7 km og 1 mile start kl 10.00 (breefing 9.55)

Speciel info : Dette løb er 1. løb i en serie på 4 løb. De hedder jævndøgns- og solhvervsløb, og ligger tæt på de datoer på året hvor tiderne skifter mellem lys og mørke. Datoerne for de 3 næste løb er:
Sommersolhvervsløb/walk 18/6 - 2023
Efterårsjævndøgnsløb/walk 24/9 - 2023
Vintersolhvervsløb/walk 17/12 - 2023
Man kan deltage i et, 2, 3 eller alle 4 løb, som det passer for en. Den Store medalje - som kun er lavet i et begrænset antal, udleveres ved dette første løb, og har plads til i alt 4 mønter. Mønterne er magnetiske og kan sættes på efterhånden. Eller udleveres ved første løb, og så har man mulighedden for at løbe eller gå de andre hjemmefra.
Hvis man ønsker at deltage i de efterfølgende 3 løb hos Team Førslev Motion, koster det 50 kr. pr. løb for deltagelse, depot mm.

Man kan også få tilsendt hele medaljen med alle 4 mønter. (se mere info om dette på vores hjemmeside, eller send en mail)

OBS da medaljen kun er i begrænset antal, lukkes der for tilmelding når den er udsolgt !
- kun 19 stk tilbage d. 9/3

Parkering: Masser af gratis p-pladser lige ved start/mål området.

Toilet og omkædning: Der er både toilet og mulighed for omklædning i start/mål området. Ingen badefaciliteter.

Hos Team Førslev Motion løber/går vi altid for et godt formål, - denne gang er det Patientforeningen Modermærkekræft som får 10 kr. pr. deltager.

*Medaljen: Hos Team Førslev Motion designer vi selv vores medaljer. De bliver produceret i stål, og denne er hele 12 cm i diameter.

Adresse for startsted: Dyssevej 1a, Førslev, 4690 Haslev

Kontakt e-mail: teamforslevmotion@gmail.com
Kontakt person: Karina Madsen, tlf. 42448154
Hjemmeside: Teamførslevmotion.dk
Facebook : Team Førslev Motion