Danish SUP Tour #1, Hvide Sande

Danish SUP Tour #1, Hvide Sande

Information og tilmelding

Lørdag
15. april 2023

Velkommen til startskudet på Danish SUP Tour og Social SUP Tour 2023 - det efterhånden legendariske Fjord X-ing event, hvor Danish SUP Tour deltagere får muligheden for at padle på tværs af Ringkøbing Fjord imens Social SUP Tour deltagere kan få en unik naturoplevelse på Vonå i Ringkøbing.

Lørdag d. 15. april skyder vi således årets sæson igang med denne ikoniske event i Hvide Sande. Vi håber selvfølgelig at du vil tage venner, familie og bekendte med til eventen så vi kan slå deltagerekorden på mere end 204 deltagere.

De officielle distancer er:

 • Officiel Danish SUP Tour (ca. 13-16 km. downwind afhængigt af ruten)
 • Social SUP Tour (ca. 5 km.)
For Danish SUP Tour gælder det, at du automatisk i forbindelse med din tilmelding vil blive placeret i en af følgende alderskategorier (OBS: Alle mandlige deltagere (uanset alder) tæller automatisk med i Open og alle kvindelige deltagere (uanset alder) tæller automatisk med i Women:
 • Junior Boys u. 18
 • Junior Girls u. 18
 • Open (herrer)
 • Women
 • Master Men +40
 • Master Women +40
 • Grandmaster Men +50
 • Grandmaster Women +50

PRIS
Danish SUP Tour:
335,- / 234,50,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer får 30% rabat)
Social SUP Tour: 250,- / 175,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer får 30% rabat)

Som deltager får du:

 • Energi goodiebag fra PurePower
 • 1 stk. Sandwich + vand
 • Deltagerlycra til at padle i (afleveres retur efter løbet)
 • Ét lod blandt vores lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere (NSP, Purepower m.fl.)
 • Fotograf der skyder billeder under hele eventen
 • Følgebåde (sikkerhed) under løbet

*Som Surf & SUP Danmark medlem koster Danish SUP Tour kun 235,- kr. og Social SUP Tour 175,- kr. Du kan blive medlem af Surf & SUP Danmark her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under Surf & SUP Danmark eller er registreret som individuelt medlem af forbundet (koster kun 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på surfsup.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

PROGRAM*
08.30 - 10.30: Check-in v. West Wind Nord (Gytjevej 15, 6960 Hvide Sande). Gælder kun Danish SUP Tour deltagere.
11.30 - 12.00: Check-in v. Ringkøbing Rådhus (Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing). Gælder kun Social SUP Tour deltagere.
12.00 - 12.15: Surfers meeting v. Ringkøbing Rådhus (obligatorisk sikkerheds briefing for alle)
12.30: START: Danish SUP Tour + Social SUP Tour
14.00 - 14.30: Lodtrækningspræmier for Social SUP Tour deltagere samt udlevering af sandwich + vand v. Ringkøbing Rådhus.
14.00 - 16.00: Udlevering af sandwich + vand v. West Wind Nord (Danish SUP Tour deltagere)
15.30 - 16.00: Præmieoverrækkelse for Danish SUP Tour deltagere
16.00 - 18.00: Free-SUP-surfing v. sydmolen
16.00 - 18.00: Hang around v. omhu: (Metheasvej 11, 6960 Hvide Sande)
*OBS: Programmet er foreløbigt og kan ændre sig ift. vind- og vejrforhold.

SOCIAL SUP TOUR
Social SUP Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social SUP Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-).

Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være super lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

KORT OVER RUTER
For Social SUP Tour deltagere går ruten op langs Vonå og retur til Ringkøbing. Distancen er ca. 5 km.For Danish SUP Tour deltagere er der start i Ringkøbing (ved rådhuset) og mål i Hvide Sande (ved west wind nord). Turen starter med 2 km. i sydøstlig retning for dernæst at gå 10 km. i sydøstlig retning.EVENT VENUE
Eventen har base ved West Wind Nord. Starten går fra Ringkøbing Rådhus (Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing) og målområdet er ved West Wind Nord Gytjevej 15, 6960 Hvide Sande). Der er mulighed for parkering begge steder. Der er check-in ved West Wind Nord.

FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en energi goodiebag fra vores sponsor Purepower og en sandwich + vand (OBS! Hvis du tilmelder dig senere end onsdag d. 12. april vil vi ikke kunne garantere dig en sandwich.) Forplejning udleveres ved check-in.

OVERNATNING
Planlægger du én eller flere overnatninger i Hvide Sande og omegn anbefaler vi, at du booker med det samme. Alt efter behov og ønsker kan vi anbefale nedenstående:

*Der er ingen særlige overnatnings aftaler med de nævnte steder.

TEAM KONKURRENCE:
For dem der deltager i Danish SUP Tour fortsætter vi team konkurrencen i 2023, hvor du med dit team eller forening kan vinde en lækker præmie fra NSP såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver team/klub ligges sammen til en samlet score efter hvert tour stop og teamet/klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2023 vinder team konkurrencen. Det førende team vil ved hver event blive iklædt de unikke teamtrøjer.

NOTE: For at du kan blive registreret som en del af et team eller en klub er du selv ansvarlig for at du på din profil har indtastet det korrekte navn på dit team eller klub. En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være juniorudøverens bedste pointmæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2023 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA:
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
15. april 2023
Westwind Syd - Hvide Sande
Sønder Klitvej 1
6960 Hvide Sande
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.surfsup.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: viktor@surfsup.dk
14 km
Starter 12:30

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 12:21

Pris pr. deltager
Pris 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

29845610
viktor@surfsup.dk
www.surfsup.dk

Danish SUP Tour #1, Hvide Sande

 • Westwind Syd - Hvide Sande
 • Sønder Klitvej 1
 • 6960 Hvide Sande
 • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere