Tour de Jammerbugt - Arentsminde

Tour de Jammerbugt - Arentsminde

Information og tilmelding

Onsdag
5. juli 2023

Tour de Jammerbugt – Arentsminde

Tour de Jammerbugt kommer til Arentsminde onsdag den 5. juli!

Tour de Jammerbugt er Jammerbugt Kommunes gratis motionsløb, der i 2023 afvikles i fem forskellige lokalsamfund. Her har alle, uanset alder og konditionsniveau, mulighed for at få en aktiv bid af kommunens fantastiske lokalsamfund, når vi sammen skal gå, løbe eller cykle gennem byerne. I hver by er der startnumre, depot og medaljer til alle deltagere. For de løbende og cyklende er der endvidere tidtagning på hvert startnummer, så det er muligt at konkurrere med venner, familie eller kollegaer. Du kan deltage i så mange løb i Tour de Jammerbugt, som du har lyst til, og husk - alle løb er gratis.

Det er også muligt at tilmelde sig på løbsdagen, men vi anbefaler at tilmelde sig her via SportsTiming inden. Hvis man tilmelder sig på løbsdagen, anbefaler vi, at man kommer i god tid.


*OBS* Startnumre udleveres fra kl. 16.00. Vi anbefaler at komme i god tid, da alle skal have startnumre inden kl. 17.00!

Program

16.00   Udlevering af startnumre
17.00   Velkomsttale, opvarmning og praktisk info
17.15   Løbsstart for alle ruter (cyklister forrest)
19.00   Lodtrækningspræmier blandt alle forhåndstilmeldte startnumre på pladsen

Hvor?

Arentsminde Kulturcenter "Skolen" (Langeslund Alle 4, Arentsminde, 9460 Brovst)

Distancer og rutekort

2,5 km børnerute: Børneruten går gennem Arentsminde by med start- og slutområde ved Arentsminde Kulturcenter "Skolen". På ruten vil du bl.a. komme forbi byens grønne område og nye legeplads; Perronen og Stationen, før turen går videre til Langeslund Kirke og tilbage til målområdet gennem byen. Ruten er på asfalteret vej.

5,8 km walk/løb & 10 km løb: Gå eller løb 5,8 km fra etapens start- og målområde ved Arentsminde Kulturcenter "Skolen", ud til Bindeleddet bag byen og via Langeslund Mark tilbage til målområdet. 10 km løberne skal igennem ruten to gange, før de kommer i mål, hvor der vil være drikkevarer og snacks til alle deltagere. Ruten er både på asfalt, grus og græs.

10 km cykel: På 10 km cykelruten kommer du hele vejen rundt om Arentsminde. Underlaget er både asfalt, grus og græs.Tour de Jammerbugt er sponsoreret af Sparekassen Danmark. Vi takker for støtten!
 Event information
5. juli 2023
Tilmelding er lukket
www.dgi.dk/tidtagning
Tidtagning ved DGI Nordjylland - Tidtagning. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten.klingenberg@dgi.dk
2,5 km
Starter 17:00
5 km
Starter 17:00
5 km
Starter 17:00
10 km
Starter 17:00
10 km
Starter 17:00

Har du spørgsmål?