Valentinmilen 2015

Information og tilmelding

Søndag
8. februar 2015
 

Informationen/ uddeling af startnumre er på grund af ombygning flyttet til naboejendommen til det tidligere "Lille Peter", Restaurant La Collina.

Der er lukket for on-line tilmelding. Der er begrænset mulighed for eftertilmelding på løbsdagen fra kl. 10.00 (150 kr).

Se de ledige tider under navnet "eftertilmelding", kan evt reserveres ved mail til ole@valentinmilen.dk senest lørdag 7/2 kl. 12.00.

Et sjovt og anderledes 10 km løb for alle med start og mål på Dyrehavsbakken arrangeret af løbeklubben AK 73. I 2015 for 38. år i træk!

Valentinmilen er et løb med enkeltstart, hvor løberne sendes afsted enkeltvis med 10 sek mellemrum, og de langsomste starter først! 

Rækkefølgen afgøres af den forventede gennemførelsestid, som angives ved tilmelding. Starttiden tildeles, så alle kommer i mål indenfor et kort tidsrum.

Din personlige starttid kan du se i deltagerlisten ovenfor. Startnummeret er med indbygget chip og kan afhentes fra kl 10.00 på løbsdagen og senest 10 minutter før din startid.

Læs mere om historien om Valentinmilen her

Ruten er DAF-opmålt, Start og mål er på Dyrehavsbakken i Klampenborg ved boden "Lille Peter". Ruten er på cykelsti langs kystbanen til broen over Mølleåen og retur. Tidstagning sker med engangschip placeret på startnummeret.

Forplejning

Efter løbet vil der være vand, frugt og dejlig varm kakao. Drikkevarer undervejs på ruten medbringer du selv. Der vil være opstillet toiletter i start/mål-området.

Præmier

Vi er glade for at kunne uddele kontante pengepræmier til de 3 hurtigste mænd og de 3 hurtigste kvinder, som hver deler 3000 kr, således at hurtigste løber får 1.500 kr, næsthurtigste 1.000 kr og tredjehurtigste 500 kr. Desuden sponsorer Oh! by Kopenhagen Fur en dejlig drikkedunk til alle fremmødte, tilmeldte løbere. Læs mere om de lækre, eksklusive, håndlavede produkter fra Oh! på deres hjemmeside.

Løberen i Lyngby har sponsoret et antal lodtrækningspræmier, som udloddes blandt alle fremmødte, tilmeldte løbere. Læs mere om Løberen, der har alt i udstyr til løb på deres hjemmeside.

 

 
 Event information
8. februar 2015
København
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.valentinmilen.dk

Valentinmilen 2015

  • København
  • Danmark

Har du spørgsmål?