Esrum Sø Rundt 2015

Information og tilmelding

Søndag
30. august 2015

Esrum Sø Rundt 30. august 2015 - i Kongernes fodspor 
Start-/målområde foran Fredensborg Slot, Slotsgade, i Fredensborg. Tag familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er muligheder for bådfart på Esrum Sø til Fændrikshus, hvor løberne passerer efter ca. 17 km. Kom til MiniExpo i gågaden fredag, lørdag og søndag, hvor mange forretninger i Fredensborg holder søndagsåbent i tidsrummet kl 10-15.  Yderligere informationer her: FAQ - Parkering og Stævneplads - Rutekort

Startgebyrer:

  • 27 km: 330 kr

  • 10 km: 180 kr 

  •   5 km: 140 kr 

  •   5 km børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune  (for børn født i 2002 eller senere)

  • 1,6 km Novo Nordisk Børneløb: Gratis! – sponsoreret af Novo Nordisk (for børn født i 2006 og senere) 


En del af arrangementets overskud går til Red Barnet og Julemærkefonden. 

Startnumre og eftertilmelding
Skal afhentes på MiniExpo hos HOME, Jernbanegade 5, 3480 Fredensborg (lige ved siden af Danske Bank) fredag den 28. aug. kl 12-18 og lørdag den 29. aug. kl. 10-16 eller i informationen på stævnepladsen søndag den 30. august kl 9-10. Samme steder kan man eftertilmelde sig til ovenstående priser. På MiniExpo udstiller LØBEREN og Maxim, og de har gode tilbud, som er en køretur værd. 

Startgebyret inkluderer 
En smuk og udfordrende løbetur i Kongernes fodspor, printklart diplom, finisher-medalje på Kongeetapen og medalje til de gennemførende på børneløbene. Gratis billeder til alle som fanges af vores dygtige fotografer –  billederne får du tilsendt sammen med din løbetid lige efter løbet. Der er vand og Maxim energidrik på alle depoter samt masser af frugt, vand og Maxim energidrik i målområdet. 

 

Præmier 
Der er flotte kontantpræmier fra Handelsbanken i Fredensborg. 5.000 kr. til både den hurtigste dame og den hurtigste herre på Kongeetapen. Kontantpræmier og gavekort fra LØBEREN til alle øvrige podieplaceringer. Desuden er der fine lodtrækningspræmier fra LØBEREN og Maxim, som udloddes når løberne passerer målstregen. 

 
 

 

Tilkøb 
Bådfart på Esrum Sø - voksne og børn samme pris: kr. 100,- t/r.  Bådfarten afgår fra Skipperhuset ca. hver ½ time, og forud købte pladser har 1. prioritet. Ved at benytte bådfarten kan du/I nå at heppe på løberne ved starten, ved 17 km mærket ved Fændrikshus i Gribskov og til sidst i målområdet. Der kan købes kaffe/the og is ved Fændrikshus i Gribskov. Bådfarten tilbyder kun adgang for børn iflg. med en voksen. Læs mere på www.baadfarten.com

 

   

 

Historie 
Esrum Sø Rundt er et af Danmarks smukkeste motionsløb med udfordringer for alle løbere uanset niveau. Løbet har været afholdt hvert år siden 1972 og er dermed også et af Danmarks ældste motionsløb.  

 

Alle ruter starter ind gennem den lukkede del af slottet, forbi Kronprinsparrets bolig og videre igennem Slotshaven med flotte kig ud over Esrum Sø og til slottet. De lange ruter går ud af Slotshaven og byder på smuk natur og flotte søkig. Esrum Sø Rundt er, uanset distance, en smuk og unik løbetur igennem dele af danmarkshistorien. På turen rundt om Esrum Sø passerer man Esrum Kloster og løber igennem Gribskov, som bliver en del af den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

 

Fredensborg Slot er Danmarks svar på Versailles og har navn efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig. Det er regentparrets residens i forårs- og efterårsmånederne, ligesom kronprinseparret har bolig i Kancellihuset. Fredensborg Slot danner ofte ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien.
 

 

 

    

 

 Event information
30. august 2015
Fredensborg Slot

Danmark
Tilmelding er lukket
www.esrumsoerundt.dk

 Yderligere information


 Arrangør
Fredensborg Atletik Klub

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Fredensborg Atletik Klub:

esr@fredensborgak.dk
www.esrumsoerundt.dk

Har du spørgsmål?