Xtreme Mandehørm 2015 - Hillerød

Information og tilmelding

Lørdag
10. oktober 2015

 

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Xtreme Mandehørm standard billet til kr. 595,-
  2. Xtreme Mandehørm- Aktiv Træning standard billet til kr. 595,-  + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement.
  3. XIP Xtreme Mandehørm til kr. 1195,-
  4. XIP Xtreme Mandehørm - Aktiv Træning til kr. 1195,- + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement.

* Efter de 2 gratis Aktiv Træning magasiner fortsætter du i et løbende abonnement, som kan opsiges når som helst. Læs mere om Aktiv Træning tilbuddet her.

 

Vigtig information

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

 

XIP - Xtremely Important Person - forkælelse i særklasse!

Hvis du vil forkæle dig selv og er hurtig på tasterne, kan du vælge at købe vore XIP-billet. Vi udbyder kun 300 XIP-biletter, så vi kan sikre at din XIP service er helt i top!

Med XIP-pakken får du bl.a. dit eget  ølkrus med Xtreme Mandehørm logo og årstal, øl ad libitum, tyrolerhat, XIP afsnit med særlig 3 retters Alfahan-menu med rødt kød og rigtig mande tilbehør, hvide duge, kandelabre og underholdningen i første række.Vores friske tyrolerpiger serverer maden for dig ved bordet (så du kan hvile dine trætte ben i stedet for at stå i buffeten) og de forsyner dig med al det øl du kan drikke. Du får selvfølgelig også egen XIP startgruppe (startgruppe 6) med ekstra forkælelse lige inden startskuddet lyder til eftermiddagens udfordringer. Og som altid har vi lidt ekstra overraskelser i pipelinen, som vi ikke røber her :-)

NYHED:

Viser det sig på løbsdagen, at du har sløje stænger - så kan du i år vælge at tage "Chicken Run" distancen. Efter  ca. 4 km får du muligheden for at lave et cut-off på ruten, så du reducere den samlede distance til ca. 8 km. Hvis du løber på et hold, og færre end 3 fra dit hold gennemfører 12 km distancen - så får holdet en samlet Chicken Run tid. Der er ikke vinderpræmier til Chicken Runners, men alle deltager i konkurrencen om lodtrækningspræmierne. Man kan ikke tilmelde sig særskilt til "Chiken Run" distancen - det er blot en livlinie vi tilbyder dig på ruten på dagen. 

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Sprintergruppen
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra ”sprintergruppen”, som her i Hillerød er startgruppe 7. Opgiv din hurtigste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede sponsorpræmier fra bl.a. Adidas, Løbeshop.dk, Club La Santa, Sne & Snö, Aktiv Træning o.a.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe. 
Du vil få tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået. Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på Facebook

 Event information
10. oktober 2015
Hillerød

Danmark
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk

 Yderligere information
Arrangør:
Dansk Firmaidrætsforbund


 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

48 26 73 20
kontoret@firmah.dk
http://www.mandehorm.dk