Grænseløbet 2015

Information og tilmelding

Lørdag
19. september 2015
 

Velkommen til det 31. grænseoverskridende,som  motionsløb afholdes lørdag den 19. september 2015 med start fra Grænsehallerne, Harkærvej, 6340 Kruså 

Klub/firmakonkurrence:

Konkurrence for klub/firma på begge distancer. Den klub/firma der har de hurtigste tider for 5 løbere vinder konkurrencen. Præmie til hurtigste hold på begge distancer.

Vigtigt! Klub/firmanavn skal angives fuldstændig ens ved tilmelding!

Vigtigt!

Vinderen på begge distancer og i den enkelte aldersgruppe afgøres på bruttotiden (tiden fra skuddet til passage af mål).

DEN DER ER FØRST I MÅL ER VINDEREN ! - ALDERSINDDELING EFTER ÅRGANG

Nettotiden er en personlig tid, der skal kompensere for ventetid inden startmåtten passeres. På diplomet står der både netto- og bruttotider.

Bemærk

Alle har med deres tilmeldelse accepteret, at de løber på eget ansvar, og at arrangøren ikke kan gøres ansvarlig. Det er ikke tilladt, at have cyklende ledsagelse eller medbringe husdyr på ruten. Overtrædelse vil medføre øjeblikkelig diskvalifikation.
Bliver man forhindret i at deltage, eller opstår der force majeure, der tvinger arrangørerne til at aflyse, har man ikke krav på tilbagebetaling.

Grænseløbet

Det første Grænseløb blev afviklet i 1985. Såvel dengang som nu er det Grænseløbets mål at arrangere et løb af høj sportslig kvalitet, der sikrer, at såvel eliteløberen som motionisten får en sportslig og behagelig oplevelse ved at deltage.

 Event information
19. september 2015
Kruså

Danmark
Tilmelding er lukket
www.graenseloebet.dk
5,15 km
Starter 14:00
11,7 km
Starter 14:00

 Yderligere information