Red Bull Rævejagt 2015

Information og tilmelding

Lørdag
24. oktober 2015

Jægeren bliver den jagede den 24. oktober når Red Bull Rævejagt afholdes for første gang nogensinde på dansk jord. Det kuperede og unikke terræn omkring Rebild Bakker i Rold skov danner rammerne for jagten.

Alle deltagerne sendes afsted i en infernostart, hvor Ræven kort efter begynder at jagte feltet og forsøger, at indhente og passere så mange ryttere som muligt, på den ca. 10 km lange rute. Vinderne er de ryttere, som krydser målstregen uden at være blevet indhentet af ræven.

Der er tilrettelagt en spændende, udfordrende rute i området rundt omkring Rebild Bakker i Rold Skov. Konkurrencen bliver dermed en udfordring for både ræv og jægere. Ruten er designet til at passe til en All mountain cykel, og ikke specifikt XC eller DH cykler, hvorfor feltet vil bestå af ryttere med forskellige ”specialer”.

Bemærk at løbsarrangøren har ret til at nægte adgang til Red Bull Rævejagt, hvis der vurderes, at cyklens stand ikke er af en egnet standard. Du skal være fyldt 16 år på løbsdagen, for at kunne deltage.

LÆS MERE OM RED BULL RÆVEJAGT

 Event information
24. oktober 2015
Tilmelding er lukket
energydrink-dk.redbull.com/kontakt-os-her

 Yderligere information
Pris
250,00 DKK pr. deltager + tilmeldingsgebyr: 12,50 DKK pr. deltager
 Arrangør
Red Bull

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Red Bull:

https://www.redbull.com

Har du spørgsmål?