MOLS BJERGE GRAND PRIX 2015 powered by Comwell Hotels

Information og tilmelding

Søndag
20. september 2015

Naturskønne Mols danner rammen om den sidste afdeling af Comwell Challenge. Slår man op i cykelordbogenunder procenter dukker der et billede op af Mols, og Cykelmagasinet har fundet en udfordrende rute, der byder på både bakker, bakkespurter, chancer for sidevind og flotte omgivelser. Nu med separat kvindeklasse.

Den næsten legendariske Agri Bavnehøj lægger procenter og asfalt til bakkespurten i tredje afdeling af Comwell Cuppen. I det bugtede og betagende landskab omkring Mols Bjerg har vi fundet en interessant rute, der kan byde op til en rigtig hård cykeldag.

Bakkespurten
Kør en (49 kilometer) eller to (98 kilometer) omgange og vær med i to dyster. Vi kårer nemlig både den rytter der kører hurtigst, men også den rytter der kører den hurtigste spurt over Agri-bakken. Elitecykelrytterne tager mellem 3:30 og 4:00 minutter om at bestige bakken på fuld power, så der er gode muligheder for at se, om du har bedre ”bjergben” end kammeraterne

Tøsedysten
Som noget nyt lancerer vi et rent damefelt, hvor vi har separate præmier og kåringer. Som pige får du en speciel goodie-bag ligesom du kan få 25% rabat på tilmeldingen, hvis du og en veninde tilmelder jer samtidigt (Rabatkode: DAME25%). Pigerne skal også kæmpe om at være de hurtigste på Agri, men ligesom ved mændene er der rig mulighed for at få en sjov og hård udfordring, selvom man ikke er favorit til bakkespurten.

Ved tilmelding på dagen på 49 og 98 km betales et tillæg på DKK 100,- (MAX 200 deltagere)

 Event information
20. september 2015
Tilmelding er lukket
www.comwellchallenge.dk
49 km
Starter 11:30
98 km
Starter 11:00

 Arrangør
Cykelmagasinet

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Cykelmagasinet:

event@cykelmagasinet.dk
http://www.comwellchallenge.dk

Har du spørgsmål?