Valentinmilen 2016

Information og tilmelding

Søndag
7. februar 2016
Et sjovt og anderledes 10 km løb for alle med start og mål på Dyrehavsbakken arrangeret af løbeklubben AK 73. I 2016 afholdes løbet for 39. år i træk!

Valentinmilen er et løb med enkeltstart, hvor løberne sendes afsted enkeltvis med 10 sekunders mellemrum, og hvor de hurtigste starter sidst! 

Den rækkefølge, løberne sendes afsted i, afgøres således af den forventede gennemførelsestid, som du selv angiver ved tilmelding. Starttiden tildeles, så alle kommer i mål indenfor et kort tidsrum.

Din personlige starttid vil fremgå af deltagerlisten få dage før løbsstart. Startnummeret er med indbygget chip og kan afhentes fra kl 10.00 på løbsdagen - og senest 10 minutter før din startid! 

Læs mere om historien om Valentinmilen her

Ruten er DAF-opmålt, Start og mål er på Dyrehavsbakken i Klampenborg ved boden "Lille Peter". Ruten er på cykelsti langs kystbanen til broen over Mølleåen og retur. Tidstagning sker med engangschip placeret på startnummeret.

Forplejning

Efter løbet vil der være vand, frugt og dejlig varm kakao. Drikkevarer undervejs på ruten medbringer du selv. Der vil være opstillet toiletter i start/mål-området.

Præmier

Vi er glade for at kunne uddele kontante pengepræmier til de 3 hurtigste mænd og de 3 hurtigste kvinder, som hver deler 3000 kr, således at hurtigste løber får 1.500 kr, næsthurtigste 1.000 kr og tredjehurtigste 500 kr.

Der er også flotte lodtrækningspræmier fra vores løbssponsor Marathonsport

 Event information
7. februar 2016
København
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.valentinmilen.dk

Valentinmilen 2016

  • København
  • Danmark

Har du spørgsmål?