Esrum Sø Rundt 2016 - jubilæumsløb

Esrum Sø Rundt 2016 - jubilæumsløb

Information og tilmelding

Søndag
28. august 2016

Esrum Sø Rundt søndag den 28. august 2016
Start-/målområde foran Fredensborg Slot, Slotsgade, i Fredensborg. Tag familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er muligheder for bådfart på Esrum Sø til Fændrikshus, hvor løberne passerer efter ca. 17 km. 45 års jubilæumsløb med medaljer til alle gennemførende og underholdning i stævneområdet. Mange forretninger i Fredensborg holder søndagsåbent i tidsrummet kl 10-15. 

Eftertilmelding
Mulig på løbsdagen i stævnekontoret på stævnepladsen søndag den 28. august fra kl. 9 til ½ time før løbsstart mod 25 kr eftertilmeldingsbebyr (børneløb dog uden gebyr).

Ruter og startgebyrer (rutekort):

  • 27 km: 295 kr

  • 10 km: 195 kr 

  •   5 km: 125 kr 

  •   5 km børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune  (for børn født i 2003 eller senere)

  • 1,6 km børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommunek (for børn født i 2007 og senere) 


Alle priser tillægges 20 kr tilmeldingsgebyr (gælder ikke børneløb).

 

Startgebyret inkluderer 
En smuk og udfordrende løbetur i Kongernes fodspor, printklart diplom, stor finisher-medalje på Kongeetapen og jubilæumsmedalje til alle gennemførende på de øvrige ruter. Gratis billeder til alle som fanges af vores dygtige fotografer –  billederne får du tilsendt sammen med din løbetid lige efter løbet. Der er vand og energidrik på alle depoter samt masser af frugt, vand og energidrik samt lidt lækkert i målområdet. 

 

Præmier 
Der er flotte kontantpræmier, 5.000 kr. til både den hurtigste dame og den hurtigste herre på 27 km Kongeetapen. Kontantpræmier og gavekort fra LØBEREN til alle øvrige podieplaceringer. Desuden er der fine lodtrækningspræmier fra LØBEREN, som udloddes når løberne passerer målstregen. 

 
 

 

Tilkøb 
Bådfart på Esrum Sø - voksne og børn samme pris: kr. 100,- t/r.  Bådfarten afgår fra Skipperhuset ca. hver ½ time, og forud købte pladser har 1. prioritet. Ved at benytte bådfarten kan du/I nå at heppe på løberne ved starten, ved 17 km mærket ved Fændrikshus i Gribskov og til sidst i målområdet. Der kan købes kaffe/the og is ved Fændrikshus i Gribskov. Bådfarten tilbyder kun adgang for børn iflg. med en voksen. Læs mere på www.baadfarten.com

 

   

 

Historie 
Esrum Sø Rundt er et af Danmarks smukkeste motionsløb med udfordringer for alle løbere uanset niveau. Løbet har været afholdt hvert år siden 1972 og er dermed også et af Danmarks ældste motionsløb.  

 

Alle ruter starter ind gennem den lukkede del af slottet, forbi Kronprinsparrets bolig og videre igennem Slotshaven med flotte kig ud over Esrum Sø og til slottet. De lange ruter går ud af Slotshaven og byder på smuk natur og flotte søkig. Esrum Sø Rundt er, uanset distance, en smuk og unik løbetur igennem dele af danmarkshistorien. På turen rundt om Esrum Sø passerer man Esrum Kloster og løber igennem Gribskov, som bliver en del af den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

 

Fredensborg Slot er Danmarks svar på Versailles og har navn efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig. Det er regentparrets residens i forårs- og efterårsmånederne, ligesom kronprinseparret har bolig i Kancellihuset. Fredensborg Slot danner ofte ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien.
 

 

 

    

 

 Event information
28. august 2016
Fredensborg Slot

Danmark
Tilmelding er lukket
www.esrumsoerundt.dk

 Yderligere information


 Arrangør
Fredensborg Atletik Klub

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Fredensborg Atletik Klub:

esr@fredensborgak.dk
www.esrumsoerundt.dk

Har du spørgsmål?