Lørdag
8. oktober 2016

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Xtreme Mandehørm standard billet til kr. 545,- Fra den 1.6.2016 er prisen kr. 595,-
  2. Xtreme Mandehørm - Aktiv Træning standard billet til kr. 545,-  + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement. Fra den 1.6.2016 er prisen kr. 595,-  

* Efter de 2 gratis Aktiv Træning magasiner fortsætter du i et løbende abonnement, som kan opsiges når som helst. Læs mere om Aktiv Træning tilbuddet her.

 

Vigtig information

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.
 

Vindergruppe

Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra VINDERGRUPPEN som er gruppe 1 i Aalborg. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50 - 75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til vindergruppen i forbindelse med seedningen i september måned.

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid, så skriver du blot den ønskede startgruppe – gruppe 2 – 6.


Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede sponsorpræmier fra bl.a. Løberen, Adidas, Club La Santa,  Aktiv Træning, FDM Motorsportevents o.a.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på

 Event information
8. oktober 2016
Aalborg
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk

 Yderligere information
Arrangør:
Aalborg Firmaidræt
Dansk Firmaidrætsforbund


 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

alfahanaalborg@stofanet.dk
http://www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2016 - Aalborg

  • Aalborg
  • Danmark

Har du spørgsmål?