Lørdag
1. oktober 2016

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Xtreme Mandehørm standard billet til kr. 595,-
  2. Xtreme Mandehørm - Aktiv Træning standard billet til kr. 595,-  + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement.
  3. XIP Xtreme Mandehørm til kr. 1190,-
  4. XIP Xtreme Mandehørm - Aktiv Træning til kr. 1190,- + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement.

* Efter de 2 gratis Aktiv Træning magasiner fortsætter du i et løbende abonnement, som kan opsiges når som helst. Læs mere om Aktiv Træning tilbuddet her.

 

Vigtig information

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

 

IP - Xtremely Important Person - forkælelse i særklasse!

Hvis du vil forkæle dig selv og er hurtig på tasterne, kan du vælge at købe vore XIP-billet. Vi udbyder kun 150 XIP-biletter, så vi kan sikre at XIP servicen er helt i top!

Med XIP-pakken får du bl.a. dit eget  ølkrus med Xtreme Mandehørm logo og årstal, øl ad libitum, tyrolerhat, XIP afsnit med særlig 3 retters Alfahan-menu med rødt kød og rigtig mande tilbehør, hvide duge og underholdningen i første række.Vores friske tyrolerpiger serverer maden for dig ved bordet (så du kan hvile dine trætte ben i stedet for at stå i buffeten) og de forsyner dig med al det øl du kan drikke. Du får selvfølgelig også egen XIP startgruppe (startgruppe 2) med ekstra forkælelse lige inden startskuddet lyder til dagens udfordringer. Og mon ikke vi har lidt ekstra overraskelser i hatten også...

12 km eller 8 km

Viser det sig på løbsdagen, at du har tunge stænger - så har vi en livline til dig. Du kan på dagen vælge at tage "Short-cut" distancen. Efter  ca. 4 km får du muligheden for at at dreje af på løberuten, så du reducere den samlede distance til ca. 8 km i stedet for Xtreme Mandehørm originaldistancen på ca. 12 km. Hvis du deltager på et hold, og færre end 3 fra dit hold gennemfører 12 km distancen - så får holdet en samlet "Short-cut" tid. Der er ikke vinderpræmier til Short-cut runners, men alle deltager i konkurrencen om lodtrækningspræmierne. Du skal ikke tilmelde dig særskilt til "Short-cut" distancen - det vælger du selv på dagen, når pulsen er høj .

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Sprintergruppen
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra ”sprintergruppen” som er  startgruppe 3 i Fredericia. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste får du og dit hold startnummer til sprintergruppen.
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede sponsorpræmier fra bl.a. Løberen, Adidas, Club La Santa, Aktiv Træning, FDM Motorsportevents o.a.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 


Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i informationen. Så kom i god tid før du skal løbe.

Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på

 Event information
1. oktober 2016
Fredericia

Danmark
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk
12,2 km
Starter 14:00
12,2 km
Starter 14:00

 Yderligere information
Arrangør:
Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbund
Dansk Firmaidrætsforbund


 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

fredericia@fffif.dk
http://www.mandehorm.dk

Har du spørgsmål?